Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, e-shop pracovní oděvy: - pracovní obuv - ochrana zraku, sluchu, hlavy - ochrana dýchacích cest - kožené zboží - lékárničky, měřiče alkoholu.

Prodej, e-shop - kožené peněženky - kabelky - klíčenky - dokladovky - opasky

Prodej, e-shop - svařovací technika - technické plyny - pracovní pomůcky Řemesla, služby - zemní a výkopové práce

Šicí dílna. Sériová textilní výroba, šití: - oblečení, oděvy a oděvní doplňky - dresy, mikiny, trička. Pásová výroba oděvů z jakýchkoliv materiálů včetně úpletu, streče, softshellu, softshieldu - možnost dodat vlastní materiály.

e-shop, prodej obuvi. Holínky, gumáčky, bačkůrky - domácí obuv, tenisky, cvičky, baleríny, sandálky. Boty do vody, k moři. Cápačky, první botičky.

Zakázková výroba - patchwork E-shop - látky - patchworkové výroby - šičí stroje - nitě - pomůcky pro patchwork Kurzy - patchwork - malování na hedvábí a kreativní techniky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Zabýváme se prodejem kvalitní elektroniky pro domácnost. Internetový prodej: -anténní a SAT techhnika -Audio-Video-TV -elektro spotřebiče -IT technologie -světla, osvětlení.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Maloobchod, prodej: -oděvy -textilní výrobky -textílie -oděvní doplňky

Tkalcovna. Výroba: -kravaty -košile -ložní a stolní prádlo

Internetový obchod, e-shop: -dětské oděvy -hračky -dětský bytový textil -školní potřeby -kočárky

Maloobchod, prodej: -oblečení značky Hunting Dress code

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ponožkové zboží

Dovoz, prodej - tkaniny - vlněné látky na pánské a dámské oděvy

Prodej, e-shop - sady pro křížkové vyšívání, látky, předlohy, jehly

Prodej, e-shop: -pánské a dámské oblečení -spodní prádlo

Pracovní oděvy Koutník a spol.: Výroba, prodej: - pracovní oděvy - mycí a čistící prostředky - ručníky, utěrky, ložní prádlo - pracovní obuv - ochrana hlavy - pracovní rukavice - ochrana očí a obličeje - ochrana sluchu - ochrana dýchacích orgánů - bezpečnostní pásy, postroje, kladky, lana - abrazivní prostředky - WC - ...

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod: -outletové a značkové oděvy -kabelky, obuv a doplňky -značky Guess, Guess by Marciano, Tommy Hilfiger, Replay, Diesel, Ferre, Paul Frank a Converse.

E - shop - postele - rošty - matrace - povlečení - ortopedické polštáře - lůžkoviny

Zakázková výroba - obuv - obuv pro divadla - historická obuv.