Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - textil, oděvy.

Prodej, maloobchod: - koberce - bytový textil - ložní prádlo - ručníky - látky, metráž, metrový textil - záclony - záclonové tyče.

Výroba - značkové prádlo HELIPORT Prodej - značkové prádlo HELIPORT

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Nově otevřená prodejna: -ložnice -postele -rošty -matrace -povlečení -přikrývky

Výroba bavlněných přízí: - vyšívací příze - stálobarevné příze na vyšívání se vyrábějí v široké škále barev - v uni provedení je to přes 150 barev - v provedení ombré 30 barev u všech barev tohoto sortimentu garance na stálost v praní do 90 °C. - háčkovací příze - Kordonety - látací příze návin na karetkách po 25 m. sortiment barev ...

Boutique, prodej. - luxusní móda - šaty, trička, topy - svatební šaty - šperky

Výroba a prodej ponožkového a punčochového zboží. Široký sortiment, vysoká kvalita. Možnost výroby ponožek na zakázku. Sportovní ponožky, podkolenky VoXX. Punčochy, punčochové kalhoty - BOMA. Nová kolekce Fuski.

Prodej: - ponožky - punčochy - spodní prádlo - pyžama - župany.

Prodej a výroba: - kožené brašny na motorky - kožené kabelky, aktovky, pásky. Kožené výrobky převážně na vaše motorky.

Zakázkové krejčovství- Palla Šití, prodej: - dámská konfekce - konfekce pro plnoštíhlé.

Výroba a prodej: - oděvy - lehká dámská konfekce, - pánské sportovní košile a bundy.

Velkoobchod: -textil, oděvy, oblečení. Šicí dílna.

Velkoobchod: -oblečení, oděvy, -nášivky, -vaky, -trika s potiskem, -placky.

E - shop - ponožky i sportovní - punčochy - podkolenky - funkční prádlo

Prodej bižuterie, chirurgické oceli, vlasových doplňků, kabelek, pashmin a šátků.

Značková prodejna: -kožené pláště, paleta, parky, bundy, vesty, křiváky -kožená a kožešinová galanterie -záruční a pozáruční servis -opravy kožených a kožešinových výrobků -zakázkové šití oděvů a kožichů -poradenská služba.

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv - čistící a úklidové prostředky - sáčky - tašky - pytle - fólie - čistící a úklidový materiál

Prodej - zdravotnická obuv Lékárna - bylinná lékárna