Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-schop -dětská oblečení -vše pro kojence

Prodej metrážní textilie na výrobu pracovních oděvů. Nabídka látek v gramážích od 200 do 320 jak v 100% bavlně, tak i ve směsi bavlny a polyesteru.

Kožešnictví. Výroba, šití, maloobchod, prodej, oprava: - kožešiny, kůže - kožené oděvy - kožichy, kožešinové rukavice, čepice - kabelky, pouzdra, rukavice, peněženky, doplňky.

Návrhy, prodej a realizace - interiérových textilů a dekorací - záclony, závěsy, doplňky. Internetová videopůjčovna Topfun.

Šicí dílna, švadlena, krejčovství. Výroba, šití, prodej: - dámská lehká konfekce, oděvy.

Prodej dětského oblečení: - kalhoty - šaty - svetry - halenky - bundy - pyžama - družičkovské šatičky a další - teplákové soupravy - trika - dlouhý rukáv - legíny

E-shop - kojenecké potřeby - těhotenská móda

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Výroba, prodej, šití: - těžká konfekce (pánské a dámské obleky a kostýmy, pláště, kabáty, kalhoty, sukně). Krejčovství.

Distribuce a prodej pracovní oděvy a obuv.

Ruční výroba, prodej: - originální dárky pro miminka a těhotné maminky - plenkové dorty - obsahují plenky, deky, žínky, bryndáky, plyšové hračky - textilní dorty bez plenek - obsahují deky, žínky, ručníky, oblečky, hračky - fusekláči - pejsci ušití z ponožek. Prodej: - látkové pleny KIKKO.

Koblížkův obchůdek nabízí kojenecké oblečení, dětské oblečení, dětské hračky a dále je v nabídce těhotenská móda a oblečení.

Dodávka - kovová bižuterie - klasická a módní - lité obuvnické a opaskové spony - ozdoby - klíčové přívěsky - loga - galanterní kování

Internetový obchod zabývající se prodejem kožených opasků pro všechny příležitosti vyrobené z kvalitní hověziny a v České Republice. Dále prodejem doplňků a potřeb pro muže.

Kamenná a internetová prodejna dětské obuvi.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Prodej - kojenecké zboží Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Internetové prezentace

Výroba, šití na míru: - sportovní, taneční kostýmy a oděvy - propagační a reklamní oděvy, kostýmy, oblečení - lůžkoviny, polštáře, ubrusy, zástěry - lehčí pracovní oděvy a konfekce.

Prodej - kožené doplňky Prodej - kožené a kožešinové oděvy

Velkoobchod: -spodní prádlo -osobní a noční prádlo