Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový prodej: - dámské, pánské oblečení - kožené kabelky - dámská obuv - doplňky.

České zdravotní matrace - zdravé spaní, postele, rošty. Značková maloobchodní prodejna výrobků: -FATRA Napajedla, TECHNOPLAST Chropyně: -plastových výrobků.

Konfekční výroba - oděvy Prodej - oděvy

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -ortopedické matrace. Zprostředkování, služby: -finanční leasing u leasingové společnosti S Autoleasing, a.s.: -dopravní technika -stroje -pojištění vozidel: -havarijní -povinné ručení.

Zakázková výroba, velkoobchod a maloobchod: -pracovní oděvy -montérkové soupravy a kombinézy -propínací pláště -pracovní vesty -šatové zástěry -pracovní zástěry -nepromokavé obleky a pláště -zimní program -firemní označení. Provozovna: -Družstevní 1282, 696 02 Ratíškovice.

Maloobchod, prodej: - textil, oblečení, oděvy - móda pro ženy i muže ve velkých velikostech (velikost od 48 a více) - trika - kalhoty - halenky - kostýmy - šaty - sukně - capri - bundy - topy - plavky - pánské obleky - společenské kalhoty - košile - svetry.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - ložnice - bytové doplňky. - matrace, rošty - obývací stěny.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - barvy, lepidla, tmely - nářadí - aku, elektrické, ruční - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - kotevní technika - úsporné žárovky, zářivky, nabíječky.

Maloobchod, prodej: -textil, oděvy (dámské, dětské, pánské) KENVELO.

Prodej, maloobchod: - textil - oděvy.

Maloobchod, prodej: -textil, oděvy (dámské, dětské, pánské) KENVELO.

Import, prodej: -bavlněná trička (dovoz z Austrálie a USA) -trička dětská -čepice kšiltovky -samolepky -kondomy -čaje (australský čaj). Internetový obchod, e-shop. Značka: australian t-shirts.

Zakázkové krejčovství: -obleky - s vestou i bez vesty -svatební oblek -žaket -frak -dámský kostým - kalhotový i sukňový -kalhoty -sukně -dámský plášť -pánský kabát -dámský kabát, kabáty. Kožené oděvy (na zakázku i malé série) -bundy, bunda -vesta, vesty -kalhoty.

Výroba, prodej produktů z PVC: -autoplachty na všechny druhy vozidel, automobilů -haly, hala, stánky, stánek -krycí plachty, plachta -používáme: -plachtovina Mehler Haku 8205 -kování Franz Miederhoff -plachty s bočním shrnováním - CURTAIN SIDER a ROLOVACÍ SYSTÉMY -reklamní potisky různých technik -potisk barvou-tzv.řezaná ...

Prodej: - čistící textil - čistící hadry pro strojírenství a opravárenství pouze čistý savý textil. Nabízíme cistici textil, cistici textilie, prodej cisticiho textilu, čistící hadry, savé hadry, čistící textilie pro strojírenství, textil na cisteni, prodej textilu na cisteni strojů a zařízení Cistici textil se zabyva prodejem textilu na ...

Nabízíme široký výběr kvalitního spodního prádla, erotického prádla pro zpříjemnění nejednoho večera a značkového oblečení, ve kterém budete vypadat stylově. Vyberte si oblečení za atraktivní ceny s dopravou již od 59Kč.

Compo Praha s.r.o. nabízí prodej látek. Dále se zabývá elektrickými instalacemi a realizací interiérů.

Maloobchod, prodej: - bytový textil: - povlečení, prostěradla, polštáře - dekorační látky - ubrusy, deky, povlaky a záclony - ručníky, osušky - kuchyňské chňapky - koupelnové předložky a sedáky.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - lůžkoviny, ubrusy, závěsy, záclony, polštáře, polštářky.

Maloobchod, prodej: - bytový textil: - potahové látky - závěsové látky - ubrusy - ručníky - kapesníky - povlečení - přikrývky - prostírání - deky - utěrky - podlahoviny.

Maloobchod, prodej: - bytový textil: - potahové látky - závěsové látky - ubrusy - ručníky - kapesníky - povlečení - přikrývky - prostírání - deky - utěrky - podlahoviny.