Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod nabízející dětské zboží - kočárky, autosedačky, dětské postýlky a mnoho dalšího. Velký výběr, atraktivní ceny, online zákaznická podpora.

Maloobchod, Velkoobchod, Prodej: - svářecí technika - stroje - nářadí a nástroje - spojovací a upevňovací materiál - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - kování - varná a topná technika - zahradní a lesní technika. Servis: - zahradní technika. Výroba: - dřevěné násady. Pobočky: Trutnov - Polská 186 Červený Kostelec - ...

Výroba - firemní oblečení Reklamní potisk textilu výroba

Zakázková textilní výroba: - firemní nebo teamové oděvy - reklamní textil - dámské, pánské trička a legíny. Práce: - strojové vyšívání - sítotisk. Maloobchod, prodej, poradenství: - hardware, software v oboru textilní výroby.

Servis pracovních oděvů Servis čistících utěrek Ochranné pracovní pomůcky Čistící zóny - rohože

Výroba, velkoobchod, prodej: -obuvi -obuvnické materiály.

Prodej, e-shop: - dámské noční košilky - dámské spodní prádlo - kalhotky.

Dětský second hand Půjčovna - karnevalové a společenské oděvy pro děti a dospělé

Maloobchod, prodej: -hračky -kočárky -autosedačky -postýlky -přebalovací pulty -židličky, ohrádky -kojenecké a dětské potřeby -těhotenská móda -velké skluzavky CHICCO -pískoviště -domečky -houpačky.

Šití, výroba, prodej: -reklamní a zahradní slunečníky -stínící střechy -plachty proti dešti -pracovní oděvy -kempingová výbava -stanové přístřešky, stany.

E - shop - kojenecké zboží - těhotenská móda - dětské a kojenecké oděvy Prodej, e - shop - kojenecké zboží Prodej, e-shop - těhotenská móda Prodej, e-shop - děské a kojenecké oděvy

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky z textilních materiálů z Kevlaru, Preoxu, aramidu a skelných vláken -tepelně odolné ochranné prostředky pro práci v hutích, slévárnách, sklárnách pekárnách a pod. -ochrana před pořezem a prořezem ve sklářství, strojírenství i v masném průmyslu -výroba aramidových technických ...

Výroba: -osobní ochranné pracovní pomůcky (elektrikářské, zámečnické, lesnické a revírnické brašny, brašny pro průvodčí, opasky, chrániče, kamaše, rukávníky a zástěry pro svářeče, zástěry pro kováře).

- Systémové služby pro průmysl - Konzultace a zavádění systémů produktivity, pořádku a čistoty, zejména 5S, TOC - Pronájem pracovních oděvů a prádla - Čištění a praní pracovních oděvů a textilu - pronájem a dodávky čistících utěrek a hadrů - Úklid

Velkoobchod, prodej, e-shop: - látky pro konfekční zpracování, pro pracovní konfekci, pro zdravotnictví - tkaniny pro bytový textil - ložní soupravy, ručníky, utěrky. Úprava: - tužení, kalandrování, vysrážení, broušení, krepování - potisk.

Nakupte si kvalitní dětské oblečení levně online přes eshop. Internetový obchod, prodej: -originální secondhand - dětské oděvy, móda pro děti. Neutrácejte víc, než musíte. Vybíráme jen opravdu krásné kousky.

Maloobchod, prodej, eshop, internetový obchod: - zlatnictví - šperky - prsteny - řetízky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galanterie. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Řeznicko-potravinářské potřeby. Výroba: -masné výrobky. Prodej: -koření -oděvy a pomůcky určené k masné velko i malo výrobě.

Dovoz a prodej stylového oblečení a výrobků z Nepálu a Indie, nabízíme turecké kalhoty, aladinky, djembe, tibetské mísy, stínidla lampiony, etnické hudební nástroje, dárky, dámské orientální oblečení a mnoho dalšího.

Provozujeme outletový koncept dámské módy značky Juicy Couture a dětského oblečení světových značek Burberry, Dior, Dolce & Gabbana.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Výhradní dovozce a distributor značkového italského a polského punčochového zboží, spodního prádla, plavek a módních doplňků. ( Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico ).