Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Reflexologická kamenná deska (pro léčbu a prevenci plochých nohou) Antibakteriální funkční prádlo Koloidní stříbro

Jsme výhradními dovozci švédských holinek Tretorn a amerických ponožek FoxRiver. Sídlíme ve Strupčicích ale dodáváme po celé České Republice. Holinky Tretorn jsou zárukou kvality. Jsou vhodné jak do lesa, tak i do města či pro volný čas. Je možné u nás dohodnout jak maloobchod, tak i velkoobchod. Podívejte se na naše stránky :)

E - shop - autosedačky - kočárky - kojenecké potřeby - dětský textil - hračky.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Výroba, prodej pracovní oděvy: -montérkové soupravy -kalhoty s laclem, blůzy pánské, dámské -kalhoty do pasu -kombinézy letní i zimní -pláště pánské, dámské -potisk-sítotisk, flock. Vše v základním i barevném provedení. Zakázkové šiťí.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Výroba, prodej: - ponožkové zboží (pánské, dámské, dětské a sportovní ponožky, podkolenky).

Prodej osobních, ochranných, pracovních prostředků a jejich rozvoz. Zakázková výroba pracovních oděvů.

- pracovní oděvy - gastro - zdravotnictví - volný čas - speciální oděvy

Výroba čistící textilie a bavlny.

Svatební salon. Nabízíme bohatý výběr: - svatební šaty - obleky - společenské šaty - rukavičky - závoj - doplňky do vlasů - bižuterii - spodní prádlo. Není nutné hledat ani výrobce svatebních oznámení, zastupujeme několik předních tiskáren, jejich nabídka je velmi rozmanitá. Pro nejmenší svatební hosty je tato událost ...

BioNiňo ČR - bio obchod. Internetový prodej, e-shop: - dětské oblečení z přírodních biomateriálů - látkové pleny, turecké kalhoty, bio prostěradla, bio osušky.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty -šaty pro družičky a svaté přijímání -pánské obleky -společenské a plesové šaty.

Prodej dámského, pánského a dětského textilu nejen značek : Lambeste, Salas, coFEE, Roly, Perro Blanco, Sivel, HF, Xfer za skvělé ceny. Trička (některá až do velikosti 3XL), polokošile, mikiny, vesty, bundy, kalhoty a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy: - montérky (modráky)- - pasové montérky - laclové montérky - kombinézy a montérkové soupravy - kombinézy, zástěry, pláště - vatované kalhoty a kabáty (vaťáky) - bílé oblečení, bílý program (lékařské, kuchyňské oblečení a obuv) - šití barevných kombinací na zakázku - bundy, ...

Internetový prodej klasických erotických pomůcek (vibrátory, erekční kroužky, …), erotického prádla i novinek na trhu.

PRODEJ, MONTÁŽ: NÁBYTEK: - kancelářský i interierový nábytek - dovozový nábytek: - BLACK RED WHITE - nábytek všech generací - AUTRONIC - stoly, židle, ratanový nábytek - stylový nábytek - dovoz Itálie, Německo - tuzemský nábytek: - kuchyňský sektorový nábytek, kuchyně - dětské pokoje, obývací stěny - židle, stoly ...

Maloobchod, prodej, exkluzivní dámská, pánská móda: zn: Max Mara, Armani Jeans, Dolce&Gabbana, Hugo Boss prodejny: Max Mara Panská 6, 602 00 Brno telefon: 533 433 843; 606 060 568 e-mail: info@maxmarabrno.cz http://www.maxmarabrno.cz

Prodej - kabelek, peněženek a dalších módních doplňků.

Zabýváme se přímým dovozem, velkoobchodním prodejem outlet zboží. Nabízíme: - pánské - dětské - dámské oděvy - doplňky všeho druhu.