Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový prodej klasických erotických pomůcek (vibrátory, erekční kroužky, …), erotického prádla i novinek na trhu.

PRODEJ, MONTÁŽ: NÁBYTEK: - kancelářský i interierový nábytek - dovozový nábytek: - BLACK RED WHITE - nábytek všech generací - AUTRONIC - stoly, židle, ratanový nábytek - stylový nábytek - dovoz Itálie, Německo - tuzemský nábytek: - kuchyňský sektorový nábytek, kuchyně - dětské pokoje, obývací stěny - židle, stoly ...

Maloobchod, prodej, exkluzivní dámská, pánská móda: zn: Max Mara, Armani Jeans, Dolce&Gabbana, Hugo Boss prodejny: Max Mara Panská 6, 602 00 Brno telefon: 533 433 843; 606 060 568 e-mail: info@maxmarabrno.cz http://www.maxmarabrno.cz

Prodej - kabelek, peněženek a dalších módních doplňků.

Zabýváme se přímým dovozem, velkoobchodním prodejem outlet zboží. Nabízíme: - pánské - dětské - dámské oděvy - doplňky všeho druhu.

Obchodní zastoupení značky EMFI. Prodej: -montážní pěny -silikonové tmely -akrylátové tmely -speciální tmely -lepidla -na dřevo, na obklady, na zrcadla, tekuté hřebíky -stavební chemie -doplňkový program -naturální keramika -technické spreje -ochranné pracovní pomůcky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámské spodní prádlo - podprsenky - kalhotky - komplety - dámské plavky.

Oblečení, trička pro kojící ženy. Osušky, těhotenské prádlo.

Prodej - sportovní značková móda ROVECO Prodej - dámská móda

Silniční motorová doprava Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů

Prodej látkových plen - doplňky - testovací balíčky

Výroba kojeneckého oblečení (od 0 do 3 let). Strojové vyšívání na reklamní textilie, firemní oblečení, pracovní oděvy a dárkové předměty.

Prodej: - zabezpečovací technika proti pádu pro pracovníky ve výškách, bezpečnostních, zádržných a zachycovacích pásů. Tradiční je u nás i výroba oblíbené zdravotní obuvi

Obnova dat z havarovaných disků, vedení účetnictví pro společnosti, prodejem funkčního prádla

Výroba a prodej šátků na nošení dětí, nosítek Alpino, nosítek Mei Tai, sedací vaky POOf, fleecové kapsy na šátek a ponča pro maminky šátkonosičky. Velký výběr šátků na nošení dětí. Nabízíme tkané, elastické, elastické s kapsou, kanafasové, saténové. Velkoobchod-maloobchod.

Prodej, e-shop hračky, hry, oblečení. Kamenná prodejna.

-Výroba nášivek, výšivek, potisk textilu -Prodej reklamního textilu, textilních výrobků a oděvních doplňků