Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Studio bytového textilu. Prodej - tapety na stěny - bytová kosmetika - stínící technika - rolety i římské - japonské stěny - vertikální žaluzie - garnýže a závěsné systémy (včetně úpravy na míru) - bytové dekorace - bytový textil - záclony.

Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové ...

Velkoobchod, prodej: -dětský, kojenecký textil.

Prodej: -značkové ekologické nákupní tašky.

Výroba, prodej: -kožená galanterie-školní a studentské batohy -penály, tašky, kabelky, spisovky, aktovky, peněženky, kapsičky.

Prodej - dámské společenské zboží - italské a řecké oděvy

Prodej - kravaty Výroba - kravaty Výroba - pánské košile Prodej - pánské košile

Prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - čistící a úklidové prostředky.

Prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - čistící a úklidové prostředky.

Velkoobchod -metrový textil. Zakázková výroba oblečení pro firmu, tým. Výroba oblečení firemního, reklamního, týmové oblečení, trička, polokošile, mikiny, košile, oblečení pro hostesky, oblečení pro motosport aj. Vyrábíme oblečení na zakázku. Návrh, potisk, výšivka. Výroba materiálů. Služby: -pojizdná reklama -reklamní auto a šlapací kolo ...

Půjčovna šatů, půjčovna kostýmů, svatebních a společenských šatů.

Prodej - ložnicový nábytek Výroba - ložnicový nábytek smrk, borovice, buk, dub, olše - matrace - lůžkoviny

Prodáváme dámské modní doplňky jako jsou kabelky, hodinky, náramky, náhrdelníky, bižuterie, plesová psaníčka a další

Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - plavky - zdravotní punčocháče - ponožky - pyžama - a spoustu dalších.

Prodej vlny, bavlnek, předtisků, jehlic, háčků, knoflíků, stuh, krajek, tkalounů, přízí, gumy, nití, jehel, kapesníků, nášivek, port, ubrusů, ponožek, punčocháčů. Prodáváme prádlo a plavky od českých výrobců Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Velkoobchod, maloobchod: - použitý textil, - secondhand.

Výroba, prodej: -kancelářské a propagační předměty -luxusní dárkové předměty z kůže (cestovní lahvičky na alkohol, pouzdra na doutníky, pouzdra na golfové hole) -kancelářské a propagační předměty z kůže, koženky a plastů (klíčenky, peněženky, etue, diplomatky, aktovky, diáře..) -speciální výrobky pro průmyslový sektor (pouzdra na měřící ...

Centrála. Dovozce dětského bio oblečení Lotties a dámských hygienických biopotřeb Organyc. Vhodné pro alergiky. - oblečení pro dospělé z bio bavlny (tričko, slipy, pyžamo) - oblečení pro nedonošené děti (spací pytel, zavinovačka) - dámské hygienické potřeby (tampóny, vložky, ubrousky) Vše kolem bio, bio oblečení a doplňky: plenkový systém, ...