Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: -outletového zboží luxusních italských značek: -dámská a pánská móda, konfekce -dětské oblečení i pánské oblečení.

Prodej, e-shop: -dámská obuv -pánská obuv -dětská obuv.

Povlečení za super ceny: -hotelové povlečení -krepové povlečení -bavlněné povlečení -prostěradla -utěrky -osušky -podsedáky -internetový obchod, e-shop.

Zprostředkování prodeje - průmyslové příze - vlněné, pletací, ponožkové, pro vlněné prádlo, funkční a technické, funkční tkaniny - soft - shell pro sportovní a pracovní oděvy

Šití, výroba, export, vývoz: - obuv - obuvnické svršky. Vývoj obuvi. Výrobní způsoby: -lepená -flexiblová -san crispino -štroblovaná.

E-shop, prodej, internetový zásilkový obchod: - luxusní dámské spodní prádlo - sportovní oblečení - plavky - punčochové zboží a doplňky.

E-shop: - spodní prádlo dámské, pánské - noční košile, pyžama.

Prodej - bižuterie Prodej - dámská a dětská outletová obuv Prodej - kabelky - doplňky Prodej - dámská outletová a italská móda. -výběr módních trendů v oblékání, extravagantní modely, super ceny, stálé AKCE, také ŠPERKY, kabelky, doplňky. Osobní přístup, příjemné prostředí, vel. S- XXL,

Naše prádelna, nacházející se na česko-německo-polském trojmezí v Hrádku nad Nisou, nabízí šetrné a kvalitní velkoobjemové praní prádla pro ubytovací, rekreační či lázeňská zařízení, dále také pro gastronomická, sportovní a zdravotnická zařízení, průmyslové a kancelářské podniky a školy. Praní prádla nabízíme nejen velkým firmám, ale také ...

Technická služba požární ochrany: - požární ochrana a bezpečnost práce. Oprava, revize: -hasící přístroje -požární hydranty. Prodej: - hasící přístroje - požární hadice - tlakové spojky. Projektování k bezpečnosti staveb.

Prodej kojeneckých potřeb, příkrmy, přesnídávky, kaše, oblečení, plenky.

Výroba sportovní, pracovní a firemní oblečení pro širokou oblast. Zajišťujeme firmám oděvy, kdy jsme schopni vyrobit zakázku, dle firemních barev, návrhu střihu, potisku i výšivku loga firem.

Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické potřeby - batohy - boty - čelovky - stany.

Výroba, šití: -oděvy.

Výroba: - vzduchotechnické potrubí pro doly, tunely a prostředí s nebezpečím výbuchu, flexibilní lutny - autoplachty, krycí plachty - bazény, nádrže - prolézačky pro děti

Internetový obchod - široký výběr kvalitních ložních výrobků, jako jsou prostěradla nebo povlečení z materiálů bavlna, damašek, flanel nebo satén, froté prostěradla a jersey či plátěné ložní prádlo.

Velkoobchod dětské oděvy a textil. Nabízíme licenční dětské oděvy značek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahůdka a mnoho dalších. Dále bytový textil pro děti s licenčními motivy. Výrobci, které nabízíme: Setino, Sun-City France a další.

Prodáváme značkové oblečení od značek Armani, Armani jeans, GF Ferre, Ferre Miláno atd. Všechny produkty jsou nabízeny za bezkonkurenční ceny.

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogerie, sport, dárky pro děti, dospělé, brašny, batohy....

Nabízíme kvalitní dětské oblečení převážně české výroby a dřevěné hračky tuzemské výroby.

Provozujeme online second hand s dětským oblečením z Anglie. Nabízíme kalhoty, trika, bundy, šaty i sukně ve skvělém stavu. Dodáváme také zcela nenošené outletové oděvy.