Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Pobočka. Velkoobchodní prodej: - metrový textil.

Prádlo. Výrobce dámského spodního prádla a plavek.

Safari kids. Prodej oblečení pro miminko, holky, kluky.

Výroba, opravy, prodej: - ortopedická obuv - ortopedické vložky - diabetická obuv - zakázková obuv - zdravotní pomůcky.

Ruční zakázková výroba, šítí, maloobchod, prodej: - kožené oděvy: - krátké i dlouhé bundy, saka, sukně, kalhoty z hladké i broušené kůže - doplňky z kůže a kožešiny - připravujeme i oděvy pro pány.

Prodej pracovních oděvů (výšivka na objednání), obuvi, rukavic a ochranných pomůcek. Nabídka mycích past na ruce, průmyslových saponátů, hygienických potřeb a dávkovačů.

Prodej, e-shop: -dámské a pánské nadměrné oděvy od vybraných českých výrobců.

Výroba a prodej: -oděvy z úpletu: -pánské, dámské, dětské.

Velkoobchod, prodej textilní galanterie: -nitě (niť, nití) -zdrhovadla-kostěná, mosazná, spirálová, nekonečná, jezdec, jezdci, jezdce -pruženky (guma) -keprovky -popruhy, plasty -oděvní vázačky -vliseliny -vycpávky -kedr-paspula -prošívané podšívky s rounem -reflexní pásky -kovová galanterie -suché zipy, suchý zip, samolepící.

Internetový obchod - dětské a kojenecké zboží Internetový obchod - dětské a kojenecké zboží

Výroba a prodej pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek: -oděvy -obuv -rukavice -ochrany zraku, sluchu, hlavy -doplňkový sortiment.

Prodej, velkoobchod: -PAD vlákno, vlákna -polyamidový materiál.

Svatební agentura. Půjčovna svatební šaty, svatebních šatů: -zahraniční svatební šaty-čtvrtletní kolekce -velký výběr doplňků, závojů a ozdob do vlasů -šaty na svaté přijímání a pro družičky -společenské šaty do tanečních a na polonézu -pánské obleky, košile, vesty a doplňky -snubní prsteny-450 druhů-možnost rytiny ...

Prodej výrobků z kůže a kožešin – králík, bizam, liška, norek, nutrie. Prodej kožešinové konfekce a doplňků - kožešiny, pláště, paleta, bundy, deky, předložky a další.

Boutique, butik s oblečením. Německé značky.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Pety mode Prodej: - metrový textil - konfekce - oděvní doplňky - pánské košile Firends&Rebels. Zakázkové šití: - oděvy. - opravy oděvů

Krejčovský salón. Prodej, maloobchod: -dámské, pánské oděvy -kolekce -módní doplňky.

Značkové elegantní oděvy dámské a pánské.

Značkové elegantní oděvy dámské a pánské.

Značkové elegantní oděvy dámské a pánské.