Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
OBUV SEIBEL. Výroba, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - komfortní kožené obuvi - dámská, pánská kožená obuv: - vycházková obuv, polobotky - letní obuv, sandále.

V naší nabídce pánského oblečení najdete mikiny a svetry, kalhoty, trička, obleky, košile a veškeré doplňky jako kravaty moderního i klasického střihu, pánské tašky, elegantní i sportovní hodinky, kožené opasky, ale i bundy a kabáty.

Textilní a knoflíkářská výroba. Sortiment: textilní součásti pro dětský sortiment textilní součásti pro dětské autosedačky textilní součásti pro dětské kočárky úplety konfekce tkaniny knoflíky oděvy pro sport sportovní oděvy dětské oděvy lůžkoviny

Výroba, prodej, e-shop: - antibakteriální produkty na bázi oxidu hlinitého s aktivní formou stříbra - aromatizované masážní a hygienické vložky do obuvi - ponožky - termoprádlo.

Jsme internetoví obchod zabívající se výrobou potisků na textil ve stylu Rasta, Tekno, Drum and Bass a mnohem více na www.freestyles.cz

Prodej: -látkové pleny -eko kosmetika -kojící a kojenecké potřeby -hračky -oblečení -přikrývky aj.

Velkoobchod - papíry pro kancelářský provoz - sešity, bloky, obaly - psací potřeby - kancelářské potřeby - etikety - obálky - kalendáře - pracovní oděvy - reklamní předměty

Prodáváme luxusní francouzské značkové svatební šaty Divina Sposa.Organizujeme svatební obřady, kompletní svatby na klíč i svatební koordinaci. V nabídce je prodej i půjčovna svatebních dekorací, krabičky na výslužky, dekorace svatební tabule. E-shop

Prodej: - dámská, pánská, dětská obuv - kožená galanterie - punčochového zboží - deštníky, pláštěnky - kufry. Obuv značky: - Rieker, Sprandi, Asilum, Peddi, Kira, Barton.

Prodej zahraničních značek a modelů od českých návrhářů.

Opravy, prodej: -kožená galanterie -výrobky z kůže, koženky a textilií -brašny, tašky, kabelky, peněženky, oblečení -výměna zámků a dírkování.

Výroba - textilní galanterie z malovaného hedvábí - oděvy z malovaného hedvábí

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

MajdaShop Internetový prodej, e-shop dětského oblečení s motivy: Batman, Spiderman, Hello Kitty, Minnie, Mickey, Medvídek Pú a další.

Tradiční pánské zakázkové krejčovství Rexim vycházející z britské a vídeňské střihačské školy. Výroba: - sak - kalhot - obleků - kabátů - košil. Oficiální zástupce firmy Dormeuil-Paris. Velkoobchodní a maloobchodní prodej luxusních látek. Ruční šití pánských obleků a doplňků.

Internetový obchod, e-shop: - kompletní sortiment odolných vodotěsných kufrů Storm Case a veškeré příslušenství a náhradní díly - příslušenství ke zbraním, díly zbraní, vybavení pro střelce.

Maloobchod, prodej: -záclony, plyše, bytový textil-doplňky.