Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod - nábytek dodávka - dětský nábytek PALI Internetový obchod - nábytek.

MODEVA s.r.o., je česká oděvnická firma, nově konstituovaná v roce 1992, navazující na tradici své ochranné známky, existující od roku 1904. Čím se zabýváme? Zabývá se vývojem a tvorbou-výrobou dámské lehké konfekce v soudobém trendu a stylu. Vlastní návrhářské náměty MODEVA vyvíjí ve vlastním vývojovém pracovišti a dílně, vedle toho ...

Prodej - pracovní oděvy Ukládání odpadů vyjma nebezpečných Odpady

Vyjímečný způsob obchodování na internetu.Jak prodat svůj produkt za maximální cenu a nakoupit za zlomek ceny.Systém spojený s dobročinným účelem a sponzorstvím .Neváhejte a obchodujte v systému GoodTimeShop ...čas běží....

Prodej: - plesové, maturitní, večerní a svatební šaty.

Prodejna v síti HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny, ovoce, zelenina - drogerie, drogistické zboží - spotřební zboží - tabákové výrobky - sezónní dekorativní předměty, oblečení, hračky či kuchyňské potřeby.

Velkoobchodní a maloobchodní prodejna: - spodní prádlo - Ewa Bieňelle, Soreno a Princess, Elle, Lormar, Comet, Sariana - dámské oděvy - bižuterie.

Vývoj, výroba: - módní praní - barvení a úpravy konfekce

Maloobchod, prodej: - dětská, dámská a pánská obuv Značky : Tamaris, Rieker, Josef Seibel, Karino, Santé, Protetika, Pegres, Peddy, Merrell, Asolo, Keen, Mizuno, Diadora.

Maloobchod, prodej: - dětská, dámská a pánská obuv Značky : Tamaris, Rieker, Josef Seibel, Karino, Santé, Protetika, Pegres, Peddy, Merrell, Asolo, Keen, Mizuno, Diadora.

Internetový obchod, e-shop. Boty, obuv dámská - lodičky, kozačky, polobotky, sandály, letní obuv.

Výroba, velkoobchod, maloobchod a zakázková výroba pracovních oděvů. Veškeré pracovní oblečení - trika, polokošile, mikiny, vesty, bundy, čepice, ochranné pomůcky, obuv. Výroba loga výšivkou či potiskem. Nový katalog 2005.

Maloobchod, prodej: - módní a společenské oděvy, oblečení.

Firma Jamo vznikla v roce 1992. Od počátku se firma zabývala výrobou kožených a kožešinových oděvů. Od roku 1998 začla firma Jamo dovážet oděvy z Francie a Itálie šaty, tuniky, svetry, kabelky, kabáty, bundy, kterými zásobuje cca 80 obchodů v celé České republice a Slovensku. Na našich firamních prodejnách v Pardubicích, najdete celý sortiment ...

Výroba, prodej, e-shop: - designová pánská, dámská trička.

Výroba, prodej: - české látkové pleny Petit Lulu vhodné pro děti do 3 let - na suchý zip nebo na patentky: - čtvercové pleny - jednovelikostní kalhotkové pleny - kalhotkové, svrchní kalhotky - novorozenecké plenky - maxi noční pleny - minimální pleny - vícevrstvé pleny - vkládací pleny - vložky do ...

Maloobchod, prodej: - čalouněný nábytek: - sedací soupravy, pohovky, křesla, jednolůžka a dvojlůžka - zdravotní matrace a polštáře PerDormire - matrace Tropico.

Prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Účetní poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence -Provoz e-shopu - www.taskynakoleckach.cz a www.panskleroza.cz

Prodej - kožená galanterie, textilní galanterie.

Výroba a velkoobchodní prodej kožené galanterie.

Výroba, prodej: -děrované plechy -tahokov -rošty a schodnice -pletivo -technické tkaniny.