Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
FROWELD - svařovací technika Prodej, servis, pronájem: - svářecí technika - plazmové, autogenní, propaline, pájecí a nabíjecí technika - ochranné pomůcky, nářadí, brusivo a mnoho jiných položek.

Výroba, prodej: - zdravotnické pracovní oděvy - oděvy do lázeňství, wellness, kosmetiky i potravinářství.

Prodej - smaltované náušnice, paličkované výrobky, tkané a plátěné tašky. Výroba - tkané a plátěné tašky, paličkované výrobky, trička s veselými motivy, trička s veselými motivy.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení ...

Internetový prodej dámského oblečení a doplňků. E-shop. Jedna nejširších nabídek dámského oblečení Nejlevnější ceny v ČR.

Prodej nářadí a techniky profi - hobby - svářecí technika a materiály - elektrické a ruční nářadí - vzduchotechnika - zahradní technika - brusivo - ochranné pomůcky - servis.

L.AXI E-shop: - originální oblečení - šaty a oblečení.

Dovoz, prodej textilní metráž z Dubaje. Nabízíme bavlnu a hedvábí.

Stavební společnost. Stavební, projekční činnost. Stavební dozor. Internetový prodej, e-shop: -dámské, pánské oblečení, oděvy -módní doplňky.

Velkoobchod a maloobchod lékařskými oděvy a textilními doplňky.

Výroba: - zátažné úplety z různých druhů materiálů - vhodné pro výrobu oděvů na sport, volný čas, prádlo a vrchní ošacení - funkční materiály.

Velkoobchod bytového textilu. Prodej: -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Velkoobchod, prodej: -plyše -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Realizované originální návrhy látek ak. mal. Evy Jandíkové. Škála barevných velkých i drobných pruhů. Prodej metráže, hotových ložních povlečení, ubrusů či jiných bytových doplňků v atelieru i přes e-shop. Možnost zakázkového šití. Látky jsou jemné pohmatem jako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Tradiční výroba kvalitního pleteného vrchního oblečení a termoprádla. Firma má vlastní pletárnu, úpravnu i konfekční dílnu, včetně vyšívacího střediska a oddělení sítotisku. Kolekce BOCO&Body Comfort reprezentuje funkční prádlo špičkových parametrů. Internetový obchod, prodej, výroba: - termoprádlo, thermoprádlo, funkční prádlo: - ...

Maloobchod spodního prádla - spodní prádlo - dárkové zboží

Výroba: - ručně paličkovaná krajka - motivy: - dámy, hlavy, fauna, flóra, chrámy, andělé - sezónní motivy - vánoční, velikonoční - paličkované dečky, šperky, klobouky, límce - paličkované doplňky na oblečení.

Výroba textilní: -bytový textil -nábytkové látky -dekoračních látek. Reklama, reklamní služby: -billboardy -sedací vaky -reklamní vlajky, stany -kompletní tiskové služby -ofsetový tisk.

Výroba - oděvní doplňky z textilních materiálů.

Prodej - dámské a pánské župany, pánské trenýrky. Výroba zdravotnického oblečení - materiál české výroby. Šití dámských a pánských županů, pracovních kombinéz, montérek a dětských zástěrek.

Internetový prodej látek na patchwork. Galanterie, knoflíky, nitě, knoflíky, spony, průvlečky, zkracovače. Stuhy, lemovky, hadovky, ramenní vycpávky.

Textilní dílna. Ruční výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - originální textilní výrobky pro domácnost - bytový textil - dekorace - tašky - zástěry - sezonní zboží.