Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: -technická, obuvnická, brašnářská useň Zpracování, činění, úprava: -kůže, usně.

Maloobchod, prodej: -textil -nadměrné velikosti -autopříslušenství -autodoplňky. Pobočka Staré Čivice, prodej: -nákladní přívěsy AGADOS -obytná auta, karavany Knaus, Eifelland -přepravníky automobilů -nápravy a brzdné systémy od firmy AL-KOKOBER, KNOTT -přívěsy nákladní na lodě, koně, motocykly, skůtry tel.:466971694.

Protiúderové a balistické prostředky - komplety - přilby - rukavice - štíty - chrániče - vesty - panely - pouzdra - kukly - rukavice - kombinézy

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Výroba materiálů: -bavlna, mikrovlákna i s elastanem -pro sport, reklamu, reklama a volný čas -reklamní, profesní oděvy, montérky -barvení dle Pantone barevnice -oblečení pro sport a volný čas (trička, tričko, polokošile, mikiny, mikina, mikyny) -oblečení pro reklamu -stříhání -potisk textilu -šití, strojní vyšívání, výšivka, výšivky.

Výroba, prodej: -funkční prádlo Klimatex® -termo prádlo (thermoprádlo) -pletené výrobky (Polypropylen) -prádlo s UV filtrem č. 7 -pleteniny integrované (bavlna/polypropylen). Zakázková výroba.

Služby, maloobchod: -bazar kabelky, příslušenství -půjčovna luxusních kabelek a příslušenství.

Zakázkové čalounictví. - čalounění nábytku - čalounění dveří (interiérových a exteriérových zejména v bytech) - výrobu matrací i atypických rozměrů - opravy veškerého čalouněného nábytku - čalounění hotelového a restauračního zařízení - opravy starožitného nábytku stylovým způsobem - opravy motosedadel, interiérů ...

E-shop bazarových výrobků: - kojenecké zboží - dívčí, chlapecké oblečení - sportovní věci - hračky, dárkové předměty. Dále provádíme: - úklid domácností, kanceláří - žehlení, nákupy, mytí oken, drobná údržba - vedení účetnictví, včetně daňového přiznání, poradenství - zprostředkování návštěvy vinných sklepů na Moravě.

Prodej - barvená a nebarvená vlna, materiály pro filcování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -křovinořezy, travní sekačky -zahradní malotraktory -ruční nářadí pro zahradu a les* -ochranné pomůcky. Firma Husqvarna.

Prodej, e-shop: - kmenové pilové pásy - diamantové kotouče - lamelové kotouče - příslušenství

Prodáváme dámské klobouky, čepice, fascinátory, papírové kufry a krabice na klobouky. Nabízíme ozdoby do vlasů, čelenky a svatební doplňky

E - shop, ručně malovaná trička, keramika, porcelán. Výroba - ručně malovaná trička.

Prodej: -velkoobchod -maloobchod -prodej tašek.

Výroba a prodej pánských košilí. Šití na zakázku.

Internetový obchod - specialista na spodní prádlo, erotické prádlo, funkční prádlo, kalhotky, punčochy.