Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
SecondHand, bazar. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - použitý textil z Německa.

Výroba, šití: - textilních výrobků - oděvů, oděvy - oděvních doplňků, doplňky.

Prodej - sáčky na PP UNIVERSAL Prodej - svíčky a dekorace, bytové doplňky - matrace, postele E-shop - prostěradla - povlečení - ručníky, župany, předložky - polštáře, přikrývky - matrace, postele - záclony, metráž - sedáky a podušky - utěrky, chňapky - květináče - glazované a plastové ...

Prodej: - lustry, svítidla - porcelán, sklo - damaškové lůžkoviny, ubrusoviny.

Výroba, prodej: -matrace polyuretanové, pružinové, latexové libovolný rozměr -nábytek. On-line obchod. Doprava po celé ČR až do domu zdarma. Kvalita výroby: -materiál na naše výrobky odebíráme v drtivé většině od společností které mají zaveden systém řízení jakosti ISO -vlastní výroba podléhá přísné kontrole. ...

Prodej - kožené oblečení bundy, saka, paleta - velurové kožichy pánské i dámské Výroba - kožichy - doplňky z klasických kožešin stejně jako z umělýchopravy - velury - kožené oděvyrenovace - kožené oděvy.

Prodej: -osobní ochranné pracovní prostředky.

Velkoobchod, dovoz, distribuce: - oblečení Timbuktoo.

Prodej a e - shop - tapety - podlahové krytiny a doplňky - pvc - modulea - kusové i metrážové koberce - matrace - tyče a garnyže na záclony, rolety - bytové doplňky (záclony a dekorační látky, potahové látky, polštáře, deky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přehozy) - dárkové ...

Výroba a distribuce textilie se zaměřením pro obory a oblasti použití: -pro výrobu textilních ložních výrobků pro kvalitní spánek -pro výrobu textilních ložních výrobků pro nemocnice, zdravotnická zařízení -pro výrobu textilních ložních výrobků pro hotely.

Prodej, výroba: - ležérní lněné oblečení, lněné kalhoty, lněné šaty, lněné sukně, malované hedvábí, malované šátky, přírodní materiály, móda, obchod módou, obchod s módou, obchod modou, obchod s modou, obchod Opava, moda, móda v Opavě, moda v Opave, levné oblečení, lněné oblečení, len, přírodní oblečení, lněné oblečení Opava, lněná móda, lněná ...

Nákup a prodej: - pivní kosmetika - matrace - postele - textil (bytový, dětský) - ložní prádlo - polštáře - deky - peřiny - utěrky - prostěradla.

E-shop: - autosedačky, kočárky, postýlky, přebalovací pulty a stoly, hračky, bytový textil, koberce, školní potřeby, dětské oblečení, módní doplňky, cyklodoplňky pro děti, těhotenské oblečení.

Výroba, velkoobchod: -šicí nitě.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koberce - bytový textil. Pokládání, kladení: - podlahové krytiny, PVC - koberce - koberce - obšívání.

Značkové oblečení FC1929. Nabízíme kvalitní a značkové oblečení, městský a ležérně elegantní styl oblékání v sobě promítá poslední módní trendy

Výroba, velkoobchod, prodej: - spirálová, kostěná a kovová zdrhovadla - zipové komponenty, jezdce - suché zipy.

Prodej dětské zboží: - postýlky - kočárky - autosedačky - kojenecká výbava - textil.

Prodej spodního prádla a textilu: - dámské, pánské, dětské prádlo a textil - dámské kalhotky bokové, s potiskem, s nohavičkou, s krajkou, bezešvé do pasu, nízké, elastické, bokové - dámské tanga, string bavlněná, krajková, s obrázkem, s potiskem - dívčí kalhotky s bavlněnou krajkou, s nohavičkou, krajkové - pánské a chlapecké trenýrky, ...

Prodej, e-shop: - elektrické ruční nářadí - benzínové stroje - zahradní technika - ruční nářadí - stavební chemie - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Vydávání zásilkového katalogu a internetového obchodu s oblečením a doplňky.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: -ochranné pracovní pomůcky, oděvy, obuv -rukavice, přilby, kukly, štíty, brýle, záchranné pásy, lana, postroje. Poskytovatel náhradního plnění.