Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - kabelky - textilní, kožené: - prošívané, bez vyšívání - s potiskem - kabelky z imitace kožešiny - plstěné kabelky a tašky - tašky na laptop - cestovní tašky -pánské tašky - peněženky - kosmetické tašky - pouzdra na mobil, iPad, iPhone - přívěsky - vizitkáře.

Výroba, internetový prodej, e-shop: -bižuterie -pletené výrobky -dekorace z papíru.

Maloobchod, prodej: - certifikované dětské obuvi, zdravotně nezávadná dětská obuv: - BEFADO, PEGRES, JONAP, FARE - ponožky, punčocháče, legínky - dětské oděvní doplňky - deštníky, pláštěnky, brýle proti slunci - pokrývky hlavy - šátky, kšiltovky, kloboučky - obuvní doplňky - doplňky ke kočárku - textilní galanterie.

Internetový obchod - metrový textil kostýmovky, satény, šatovky, plášťovky.

Maloobchod, prodej: - oděvy, textil.

Výroba a prodej pánských obleků, sak, vest a kalhot či dámských kostýmků, sak, vest i kabátů. Opravy a úpravy oděvů. Možnost výběru z našich materiálů.

Kožená galanterie Valentina je nově otevřená prodejna, kde si vybere úplně každý. Nabízíme kožené i koženkové kabelky, dámské i pánské, doplňky jako jsou peněženky, brýle, šátky, deštníky. Také máme širokou nabídku cestovních kufrů a tašek. Kvalitní zboží za bezkonkurenční ceny jedině u nás!

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložní textil, bytový textil: - celoroční a letní přikrývky, polštáře z dutého vlákna - francouzské přikrývky, povlečení, prostěradla - matracové chrániče - přehozy na sedací soupravy - televizní pytle, deky - ručníky, osušky - sedáky na židle.

Prodej PUR pěny - různé tuhosti pur pěn a repasované desky určené k čalounění - matrace na míru, zpracování pur pěny - potahové látky, kůže, damašek, koženky, sponky, lepidla, lepenky - střešní těsnící pur klínky - čalounické potřeby - doprava zdarma

Bazar - dětský nábytek - dětské sportovní potřeby - hračky - knížky - kojenecké potřeby - kočárky - autosedačky - dětské a kojenecké oblečení a obuv.

Prodej -plesové šaty -společenské šaty

Velkoobchodní prodej kožené galanterie a příslušenství. Kožená galanterie - kabelky, tašky, aktovky, peněženky, ledvinky, batohy. Naše zboží nabízíme také do komisního prodeje.

Pronájem: -prodejní a kancelářské prostory. Prodej: -konfekce -spodní prádlo -Kenvelo -móda mladých -bytový textil -metrový textil -a další...

Výroby: - produkty z kůže - kožené aktovky - pouzdra na zbraně - pouzdra na doklady - pouzdra na telefony - kožené pouzdra na opasek - kožené opasky.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - sportovní obuvi: - gumotextilní kopačky Toga.

Výroba, prodej: - přikrývky, polštáře, spací pytle, nánožníky, zdravotní válečky, apod. - z ovčí vlny a dutého vlákna. - šití ložního prádla

Prodej, e-shop: - postele: - dětské postýlky - patrové - pro dospělé - vybavení postýlek pro děti - matrace - povlečení - bytový nábytek.

Internetový prodej originálního oblečení a doplňků značek Desigual, Skunkfunk a Skank.

Výroba - ručně malované textílie

Šití profesních oděvů na zakázku: - zakázkové šití firemního oblečení pro hotely, obchody, výrobny - klasické oblečení pro řezníky, uzenáře, kuchaře z bavlněných i směsových materiálů - tisk, výšivky a nášivky na námi zhotovené oblečení - dodací lhůty 2-8 týdnů - návrhy a řešení jednotlivých oděvů - atestované materiály tuzemské a ...

Vítáme v našem e-shopu s dětským oblečením. Jsme výrobci veškerého dětského oblečení, které najdete na našich stránkách. Máme 25. Letou praxi s výrobou oděvů. Veškeré materiály na výrobu našich oblečků pocházejí z evropských zemích. Specializovaný e-shop - dětské oblečení. Dětský eshop, dětské oblečení prodej Praha. Internetový prodej ...

Výroba - ručně pletená dámská, pánská a dětská móda svetry, šaly, pulovry, vesty, tílka