Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Pracovní oděvy výroba a prodej: - pracovní oděvy výroba - pracovní oděvy prodej - ložní prádlo výroba - ložní prádlo prodej - pánské prádlo a oděvy - dámské prádlo a oděvy

Prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní rukavice -montérky -kombinézy -pracovní obuv -pracovní kosmetika.

Návrhy a výroba originálně navržených oděvů.

Prodej - pláštěnky - možnost zaslání sortimentu i na dobírku poštou - capáčky - možnost zaslání sortimentu i na dobírku poštou - obuv - zimní - sportovní - textilní - domácí - celoroční - gumáky - polobotky - nazouváky - pantofle - letní - do vody - možnost zaslání ...

Kurýrní služba - ČR i EU Autodoprava - do 3, 5t - vnitrostátní - mezinárodnípřeprava zboží - dodávkové vozy Stěhování Výroba - kované brány Prodej - nábytek Výroba - kované ploty Zámečnické prácevýroba - kované ploty a brány Velkoobchod - potahové látky

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Velkoobchod, prodej: - záclony - bytový textil.

Šití peřových prošívaných dek.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej - bytový textil - textilní galanterie

Prodej - koberce - bytový textil - záclony - zdravotní deky - doplňky - povlečení - ručníky - osušky

Prodej - diáře a kalendáře - reklamní předmětyvýroba - firemní kalendáře a diářů i na zakázku Výroba - froté produkty (na zakázku) Zakázková výroba - čepice ATLANTIS - zastoupení několika značek pro celou ČR - textil - diáře a kalendáře i na zakázku

secenhand -prodej vytříděného oblečení

Dětské tepláky, šusťáky, softshellové oblečení, dětské oblečení - prodej.

Oděvní a bytové doplňky ze 100% vlněného filcu, zdobené Swarovski krystaly.

Prodej dětského zboží, oblečení.

Eshop, který nabízí levné značkové oblečení, obuv a doplňky výrobců Lonsdale, Everlast, Umbro, Nike, Adidas, No Fear, Puma, Reebok a ostatních. Prodej parfémů.

Dodáváme pánské a dámské obleky, košile, halenky, kravaty, kalhoty, svetry, bundy, zhotovujeme uniformy a další reklamní textil.

Nabízíme značkovou dámskou módu z druhé ruky ve velikostech od XS až 5XL. Prodáváme oděvy z Anglie nebo USA. V nabídce máme oděvy značky MARKS&SPENCER, EVANS, Cherokeee, NEXT, PAPAYA a další.