Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej - oblečení pro volný čas - jeansy

Prodej - drogerie - bytový textil - oděvy

Ruční výroba: - polštářků - ubrusů - deček.

Prodej - kožená galanterie Prodej - kožené výrobky

Ochranná pracovní obuv Lemaitre je vyráběna technologií přímého nástřiku dvouvrstvého polyuretanu na svršky z přírodních usní. Vnitřní měkčí vrstva dodává obuvi pružnost a ohyb, vnější tvrdší pak zabezpečuje maximální odolnost proti oděru a vnějším vlivům.

-Velkoobchod a maloobchod, dámské a pánské spodní prádlo, pyžama, župany, plavky, atd.

E-shop: - přikrývky a polštáře z dutého vlákna, ložní povlečení různých rozměrů, prostěradlo, potahy na sedací soupravy, koupelnové předložky, ručníky, ubrusy, tkané deky, televizní pytle, vlněné výrobky, chrániče matrace.

Výroba, prodej, zásilková služba: - ruční pletací příze z bavlny, bambusu, sójových vláken, tencelu, akrylu, viskózy a směsové příze.

E-shop s nežehlícími košilemi, které se vyznačují především prvotřídní kvalitou vyráběné ze 100% bavlny. Výhody jsou nejen antipachová a nežehlivá úprava, ale také výběr ze střihů Comfort Fit, Modern Fit i Slim Fit. Dopravné ZDARMA

Výroba - potřeby pro kadeřníky kapsy na potřeby - kožená galanterie - číšnické fleky E-shop - kožená galanterie -výroba kožené galanterie -čalounění ve vojenské výrobě

Internetový obchod - kožené oděvy - galanterie - nože Prodej a e-shop - nože prodej a e-shop - galanterie -internetový obchod - kožené oděvy Prodej a e-shop - samurajské meče.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dětské kočáky, doplňky -pleny, potřeby na koupání -nosítka, hračky -oblečení pro kojence -autosedačky -postýlky -židličky.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop -těhotenské oblečení české výroby. Trička, těhotenské oblečení s výšivkou. Těhotenské kraťasy, kalhoty, kojící oblečení, na spaní, noční košile, pyžama.

Nádherné šátky z pravého hedvábí vyrobené v Itálii. Mnoho barev a vzorů v novém e-shopu YVONS. Vlastní kolekce hedvábných šátků.

Prodej luxusních kabelek, přímý dovozce italských kabelek.

Maloobchod: - dámské a pánské oděvy - Joseph Ribkoff, Oui, Creenstone, Cambio, Frank Lyman, Bugatti, Calamar, Pure. Prodejna: - Kafkova 8, OC Haná Olomouc - Pavelčákova 12, Olomouc - Polská 1, Galerie Šantovka Olomouc

Půjčovna: - svatební šaty, společenské šaty, plesové šaty Šaty nejen půjčujeme, ale také šijeme na míru dle přání zákazníka. Díky kvalitě a ceně našich služeb k nám jezdí zákazníci i z Jičína, Hradce Králové, Pardubic i Kolína

Prodej, eshop: - kožené aktovky, kožené batohy, batohy na notebook, kožené peněženky a kasírky, cestovní tašky z buvolí a hovězí kůže, spisovky, tašky na notebook, nákupní tašky na kolečkách, batohy na kolečkách, kožené dámské kabelky, dámské kabelky a aktovky na notebook, plážové a sportovní tašky, pánské aktovky na notebook

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Prodej - guma Výroba - guma Obchodní činnost Výroba - sportovní potřeby Výroba - hračky Prodej - lana - šňůry - gumolana - výrobky ze šňůr Výroba - lana - šňůry - gumolana - výrobky ze šňůr

Prodej dětské oblečení: - spodní prádlo - pyžama, noční košilky - trička - mikiny - tepláky, teplákové soupravy - ponožky, punčocháče - batohy, tašky přes rameno - peněženky, sponky - dětská obuv, gumáky, jarmilky, papuče, capáčky.

Výroba: - dámské, pánské oděvy - uniformy - ložní prádlo pro penziony a hotely.

Prodej: - zdravotní matrace - ortopedické matrace - postele - přikrývky z dutého vlákna - přehozy přes postel.