Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-schop -prodej značkového oblečení -dětské -dámské -pánské

Koželužny. Výroba: -usně (kůže) pro obuvnickou, galanterní, sedlářskou výrobu: -lícové -nubukové -s korigovaným lícem -speciální. Obchodní činnost - 50% export. Sklad s usněmi: -Otrokovice, areál Toma, 51.budova.

Výroba: - kojenecké zboží. Provozovna: - 1. máje 2633, Rožnov pod Radhoštěm.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Nábytkové studio Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytek, tapety, záclony i závěsy - garnyže, zrcadla, osvětlení.

Prodej - ručně šité kabelky, peněženky, taštičky, obaly Výroba - ručně šité kabelky, peněženky, taštičky, obaly Nabízí - výtvarné kreativní kurzy - šicí kurzy

Kamenný a internetový obchod s různým ponožkovým zbožím a doplňky.

Výstavnictví Internetový obchod - malované šátky a šály - mačkané šály - mačkané šály dvojité - hedvábné kravaty - bytové doplňky - malované šperky - obrazy

Výroba: - domácí obuv-papuče, bačkory, nazouváky, nadněrné velikosti, filcové papuče, vložky do obuvi, - zámecké pantofle. Prodej: - výrobky z vlny: - valašské papuče - vlněné rukavice - vestičky - deky - sedáky na židle - polštáře - ledvinové pásy - fusaky - TV pytle.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování ...

Výroba, prodej: - chomouty - postroje - potřeby pro chov koní - ohlavy - opratě - kynologické potřeby (obojky, vodítka, náhubky) - kožené kalhotové opasky.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -ubrousky do sušiček -parfémované avivážní ubrousky změkčující prádlo. Opravy oděvů: -veškeré oděvy -závěsy, záclony -bytové doplňky.

Eshop s dětskou módou, bazar: -bunky, boty, mikiny, rifle, overaly, tepláky, svetry, dupačky... -deštníky, pláštěnky. Adresa prodejny: U Rominka ul. Jindřicha Průchy/Dlouhá 1391 68601 Uherské Hradiště.

E - shop - dětské oblečení - kojenecké zboží - oděvy i pro větší děti do 7 let - deky do autosedaček - zavinovačky - deky - čepice - rukavice palčáky - bačkory - body - dupačky i do pasu - kabáty - kšiltovky - osušky - šátky na krk ...

Výroba: - nábytek - Truhlářské, podlahářské, čalounické práce. Kuchyně, ložnice, skříně, kancelářský a dětský nábytek, sedací soupravy na míru, restaurační boxy, matrace, renovace sedacího nábytku

Šijeme - Bytové doplňky -povlečení -polštářky -deky s výplní -kapsáře, sedáky, tunely, domečky svatební doplňky a dekorace: - panenky na auta - šerpy na auta - košíčky pro družičky -Děti: - deky s aplikacemi - dětské povlečení - kapsáře. Dárkové předměty: - panenky ve valašských krojích

Internetový obchod - dámské, pánské CROSS JEANS - dětské oblečení BÜCÜRÜK A SAN BEBE.

Prodej - dětské oděvy a textil.

Internetový obchod - společenské a svatební -šití na zakázku - modelové konfekce svatebních šatů - společenské a svatební šaty -prodej pletená móda.

Opravy - obuv - brašnářské výrobky

Výroba: -usňové materiály, usně, kůže -obuvnické polotovary: -svršky -podešve -obuv Obchodní činnost: -obuvnické, koželužské a šicí stroje. Vybavení koželužen.