Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Eshop, internetový obchod obuvi. Dětská obuv. Dětské oblečení.

Internetový prodej dětské obuvi a oblečení. Dětské boty, dětské oblečení, péče o botičky.

Eshop, obchod obuv. Internetový obchod. Zabýváme se prodejem funkční obuvi pro děti a dospělé od firem Befado a Demar. Boty můžete objednávat v našem E-shopu, nebo zakoupit přímo na prodejně za internetové ceny. Při osobním odběru můžete boty vyzkoušet na místě, popřípadě vyměnit za jinou velikost, či vzor.

Internetový obchod, e-shop prodávající bačkory, tenisky, domácí obuv, sandály, holínky. Výdejní sklady: Kutná hora - RC Špalíček Jana Palacha 166 Čáslav - Yamaha class -J.Jungmanna 899

E-shop, internetový obchod - bačkurky Rak, Befado a Fare, celoroční boty Fare, Pegres, Bugga, baleríny a tenisky Befado, holínky Demar a zimní boty Fare, Pegres, Jonap, sněhule Demar...ve velikostech od 18-35. zn. Befado - Jedná se o kvalitní textilní obuv.

Outletový e-shop značky Befado. Dámské, dětské tenisky, sandály, domácí obuv.

Naše společnost provozuje internetový obchod s levným povlečením a bytovým textilem. Nabízíme dětské záclony, osušky, koberce a hračky do dětských pokojů. Dětské záclony a bytový textil.

Prodáváme kvalitní kozačky. V našem e-shopu Sexy kozačky si můžete vybrat kozačky z rozsáhlé nabídky. Máme letní kozačky a zimní kozačky, také jarní kozačky i podzimní kozačky. Prodáváme též i kozačky nad kolena.

Maloobchod - textilní galanterie.

Prodej - potraviny Prodej - průmyslové zboží Prodej - textil

Prodej - těhotenská móda Prodej - dětské oblečení WINDSTAR

Prodej a montáž i servis - žaluzie - římské rolety - garnýže - spouštěcí garnýže - záclony (včetně šití) - závěsy - dekorační látky

Prodej - ochranné pomůcky Zpracování - kovový odpad

Krejčovství Medulka, opravy a úpravy oděvů, šití na míru, půjčovna svatebních šatů. Provádíme veškeré opravy a úpravy oděvů v Praze 7. Zabýváme se zakázkovým šitím dámských, pánských, dětských a zvířecích oděvů na míru dle vaší představy. Nezalekneme se ani vašich závěsů či záclon, ložního prádla, ubrusů a dekorativních deček. Zajišťujeme ...

Opravy - obuv Výroba - obuv Výroba a opravy - brašnářské výrobky.

Výroba a prodej - bariérové protiroztočové povlaky PRISTINE - SALUBERA Prodej - bariérové protiroztočové povlaky PRISTINE - SALUBERA Výroba - bariérové protiroztočové povlaky PRISTINE-SALUBERA

Prodej luxusního masivního nábytku a exkluzivního osvětlení světoznámých značek. Rumunský nábytek, repliky starožitného nábytku, rustikální a stylový nábytek pro veškeré interiery. Nabídka klasického a moderního nábytku a svítidel pro domácnost.