Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E - shop - značkové outletové a sportovní oblečení, obuv, tašky, batohy Prodej a e - shop - sportovní obuv Prodej a e-shop - značkové tašky, kabelky a batohy Prodej a e-shop - značkové outletové a sportovní oblečení Prodej a e-shop - značkové outletové a sportovní oblečení

Naše společnost nabízí sortiment výrobků zaměřených na auto-moto. Dodáváme náhradní díly, autokosmetiku či autochemii. Součástí naší nabídky je také pracovní oblečení.

Obchodní činnost v oboru textil. Prodej textilního zboží.

Dámské krejčovství. Štití oděvů na zakázku. Výroba dámské moddelové konfekce.

Velký výběr moderních potahových látek v Pardubicích, dle potřeby nabídka čalounických prací.

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Výroba, import: - pánské košile.

Firma je držitelem certifikátu TÜV-ISO 9001:2001. Velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz: -použitý textil nejvyšší kvality -vysoký podíl anglického second handu -second hand tříděný dle jednotlivých sortimentních a jakostních skupin -značkové outletového oblečení -velký sortiment vojenského oblečení a výstrojních doplňků -baleno ...

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, e-shop: - oblečení HEAVY TOOLS.

Arthouse textilní studio, nabízí širokou škálu služeb v oblasti bytového designu. Zaměřujeme se na textil. Návrh, zaměření, výroba, montáž, servis. Dodáváme záclony, závěsy, paravány, žaluzie, rolety a další.

Prodej, výprodej - společenské, plesové a večerní šaty - svatební šaty MAGGIE SOTTERO Půjčovna - společenské, plesové a večerní šaty - svatební šaty MAGGIE SOTTERO.

Návrhy a střihy oděvů Zakázková výroba - oděvy Prodej - dámské oděvy.

Výroba a velkoobchodní prodej obuvi

Prodej, matrace: - polyuretanové - profilové - pružinové - taštičkové - z bio pěny - latexové.

Prodej, e-shop: - dámská a dívčí móda - pánské a chlapecké oděvy - šperky.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba: -dámské oděvy -pracovní oděvy.

Prodej: -hospodářských potřeb -zemědělského a zahrádkářského nářadí -ochranných pomůcek -krmných směsí a minerálních doplňků.

Prodej: -krmné směsi -ochranné pomůcky -spojovací materiál -elektroinstalační materiál -hospodářské potřeby a nářadí.

Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.