Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.

Výroba - provaznické zboží: -lana, šňůry, motouzy, popruhy, gumolana. Největší prodejci zemědělských motouzů, síťovin, strečových a silážních fólií. Sportovní a ochranné sítě: -kopaná, házená, volejbal, tenis, lední hokej -ochranné sítě na okna, za branky, pod stropy-ochrana osvětlení -sítě okolo hřišť, kurtů.... ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -pracovní rukavice -vatované kabáty a montérky -pracovní obuv -drogérie -kancelářské potřeby.

Prodej: - indické sárí - nejstarší běžně nošený oděv na světě - polosárí - bollywoodská bižuterie a doplňky - kostýmy na orient i bollywood, šály - indické oděvy na běžné nošení a mnoho dalšího. Veškeré zboží si sami vybíráme přímo v Indii. V brněnské prodejně GANGA máme stejný sortiment, jako v e-shopu a navíc spoustu dalších krásných věcí

Obchod barvy, laky, míchání. Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -spektrální fotometr s kulovou geometrií -kompletní sortiment nátěrových hmot -barvy na auta (autolaky) DE BEER, SYNPO (český akrylát): -emaily, metalízy a perletě (i plnění spreyů), míchání laků na počkání -fasádní a interiérové: -akrylátové, silikátové, ...

Nabízíme ochranné a pracovní oděvy z prvotřídních certifikovaných i značkových materiálů, dále osobní ochranné a pracovní pomůcky podle Vašich individuálních potřeb. Pracovní oděvy zajistíme v krátkých dodacích termínech, pružně reagujeme i na požadované změny ve výrobě. Velké ani malé série pro nás nejsou problémem. Materiály, jak bavlněné tak ...

Obchodní firma dovážející textilní metráž pro výrobce konfekce, pracovních oděvů, batohů, cestovních kabel - ručníky/osušky - ložní prádlo - ochranné pracovní prostředky (pracovní helmy, pracovní rukavice, pracovní obuv, atd.

Nabízíme zvláštní stylové modulární tkaničky značky U-Lace. Exkluzivní dovoz, velkoobchod, maloobchod, on-line prodej.

Zakázkové šití: -záclony -závěsy -veškeré doplňky pro interiéry bytů, kanceláří, restaurací. Kompletní zakázky, zaměření, dodání garnyží, závěsných zařízení (včetně montáže). Široký výběr: -dovozové i tuzemské záclony -bytový textil.

Výhradní prodejce - obuv a stélky J. HANÁK R v Praze - poradce firmy Energetix a firmy Dr. Nona - poradce firmy Essens, Energy a Diochi - poradce firmy Party Lite

Výrobní sortiment společnosti zahrnuje: - filtry pro ochranné masky - filtry pro filtroventilační zařízení vzduchu - prostředky pro ochranu cest dýchacích - speciální zařízení pro čištění vzduchu.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Gino Fashion - eshop - kožené kabelky a módní doplňky italské značky Burglar.

Prodej: - přírodní vlny - korálky, komponenty k výrobě korálků - filc, vlnu na plstění - plstící jehly, podložky - textilní barvy, barvy na hedvábí...

Značkové, kvalitní oblečení, doplňky a elektronika které je dostupné pro všechny. Prodej autosedaček, dětských postýlek, odrážedel, trampolín, komponent pro maminky a mnoho dalšího.

Autorizovaný dealer zboží značky H.I.S.. Nabídka jeansového zboží a doplňků této značky. Oficiální dealer zboží značky Triumph.

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

E-shop. Californians.cz - e-shop s pánským a dámským značkovým oblečením inspirovaný californským životním stylem. Značky jako Tommy Hilfinger, Ralfph Lauren, Guess, Calvin Klein a U.S. Polo Assn.

E-shop: - potřeby pro hasiče - požární hadice - proudnice - savice - hasičské armatury - hasičská čerpadla - plovoucí čerpadla Cyklon - elektrocentrály Pavliš Hartmann - hydrantové systémy - ruční hasicí přístroje - certifikované ochranné prostředky - zásahové obleky Deva - zásahová obuv Prabos - přilby a zásahové ...

Velkoobchodní prodej potravin. E-shop: - prádlo, dárky, šperky.

Prodej: - dámské oděvy pro plnoštíhlé.

Půjčovna - svatební a společenské šaty - dětské šaty - pánské šaty - svatební obuv - bižuterie - dekorace