Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej ponožek, punčochového zboží, kosmetiky a ručně vyráběné bižuterie.

Výroba, prodej: -ochranné oděvy pro hasiče a bezpečnostní agentury -veškeré doplňky od spodního oblečení pro zásahové oblečení: - obuv - rukavice - uniformy. Hasičská výzbroj a výstroj.

Svět kabelek DEMIX. Prodej: -dámské a pánské kabelky -aktovky -etue -cestovní kolekce -batohy -sportovní tašky, dokladovky -peněženky -deštníky.

Prodej - pletací příze pro ruční pletení - pletařské doplňky - ručně pletené a háčkované oděvy a oděvní doplňky.

Výroba - ručně tkané oděvy z barvené ovčí vlny

Prodej dámských a pánských oděvů.

Internetový obchod - kočárky - autosedačky - kojenecké zboží Kamenný obchod - bateriová a šlapací autíčka Kamenný obchod - kočárky - autosedačky - koše na použité pleny - bateriová a šlapací autíčka - specialní edice kočárků BEBECAR 2010 - doplňky ke kočárkům - kojenecké zboží

Obchodní činnost prodej geotextilií

E - shop - kojenecké potřeby kočárky, přebalovací pulty, autosedačky, jídelní židle, chodítka, oblečení Prodej - kojenecké potřeby kočárky, přebalovací pulty, autosedačky, jídelní židle, chodítka Prodej - kojenecké oblečení

Versace: - kabelky, peněženky, klíčenky, kravaty, šátky, sluneční brýle, pásky, bižuterie.

Výroba oděvů z kůže zaměřená na SRN.

Studio spánku. Prodej: - matrace - postele - rošty.

Videoreportáže svateb Prodej - bižuterie Prodej - snubní prsteny Svatební salon Prodej - dámská a pánská obuv Prodej - spodní prádlo - podvazkové pásy - pánské košile a kravaty Prodej - dětské šaty pro družičky Prodej - punčochové zboží Půjčovna - svatební šaty ...

Pánské značkové oblečení nadměrných velikostí. Prodáváme kvalitní pánské oblečení velikostí XL, XXL, 3XL, 4XL a 5XL. Jsme dovozcem značek Ralph Lauren, Ben Sherman, Lonsdale, Umbro atd. Nabízíme celý sortiment oblečení včetně doplňků.

SVIŠTÍCI.CZ – Levné oblečení pro děti Prodáváme levné oblečení pro miminka i větší děti. Provozujeme dětský second hand se značkovým oblečením z Evropy i USA, nové zboží doplňujeme každý týden.

Naše společnost prodává značkové kabelky, šperky a další oděvní doplňky. Vedeme hodinky DKNY či Lacoste, kabelky Prada a Dolce&Gabbana nebo šperky Guess a Esprit.

Prodej: - ochranné a pracovní pomůcky. Provozovny: Turnov - Přepeřská 2241, 511 01 Turnov Jičín - Lidické náměstí 13; 506 01 Jičín

Výroba: -kapesníky -šátky -košiloviny -batisty a voály -ubrusoviny -lůžkoviny.

Obchod, internetový prodej, eshop, e-shop - nové dětské a kojenecké značkové oblečení, oblečení z Anglie - značky Minoti, Funky Diva, Babaluno, Disney, Lonsdale, Soul & Glori a licenční značky Hallo Kitty... Levné oblečení značek Wolf, Kugo, Cactus Clone. Dětské oblečení 1-7(8) let, do 128 velikosti: -tričko, mikina, kalhoty, rifle, ...

Výroba a prodej textilního zboží: - bytový textil - PATCHWORK na zakázku - kojenecký textil - výrobky pro školky a hřiště. Kurzy: - šití PATCHWORKu.

ON A ONA - OD HLAVY K PATĚ pro obdiv žen a respekt mužů... PRO MUŽE - kompletní sortiment kvalitní české i zahraniční módy pro byznys i volný čas, na svatbu i na promoci, do tanečních i na ples. Největší výběr značkových obleků - od 3300, - Kč až luxusní v cenách 10 - 15 000, - Kč. Šijeme obleky a košile na míru. Značkové košile OLYMP a ...