Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výrobky z konopí a z juty a organické bio oblečení v netradiční kombinaci s nabídkou vánočního osvětlení a klasických i LED řetězů – to vše seženete v našem originálním internetovém obchodě.

Maloobchod, prodej: - kojenecké zboží - kočárky - těhotenská móda - autosedačky - hračky - dětská drogerie - bavlněné pleny. Prodejna: - Hradec Králové, Eduarda Beneše 1526, - tel.: 495265713.

Prodej, maloobchod, poradenství: - tapety papírové, vinylové, samolepící, natíratelné - ubrusovina - dětské doplňky - lepidla, štětce.

Výroba: -bavlněné ručníky -bavlněné útěrky -tištěné utěrky. Zboží dodáváme převážně do velkoobchodů s textilem, do zdravotnictví a lázní, kadeřnictví, restaurací, velkoobchodů s pracovními oděvy a obchodů s textilem. Ve firmě maloobchodní prodejna.

Vlnapro - výkup: - ovčí vlna. Prodej: - výrobky z ovčí vlny - přikrývky, podušky, polštáře, plyšové soupravy merino, dětské soupravy, - vlněná příze, ponožky, fusaky Čistění: - peří. Šití: - péřové deky - spací pytle - polštáře, pokrývky. Odběr: - ovčí vlna MERINO.

Autorizovaný dovozce oblečení BRANDIT Fashion a prodejce army hodinek Luminox. Specializovaný obchod zaměřený na vintage oblečení Brandit a hodinky Luminox v army stylu.

Výroba: - koženkové kasírky. Vývoj a výroba: - pouzdra.

Výroba, prodej: - moderní oblečení pro ordinace, nemocnice, laboratoře a lékárny - moderní střihy a velký výběr barev - směsový materiál: 65% PES - 35% bavlna - světová jednička ve zdravotnictví - záruka stálobarevnosti, nemačkavosti a jakosti - materiály sanforizovány, mercerovány a broušeny - činí oblečení jemnější, měkčí a ...

Speciální zboží pro stavebnictví: -distanční prvky z plastu a oceli -distanční prvky z vláknobetonu a z litého betonu -distanční prvky pro bednění -izolační prvky do věnců, pracovní spáry -tkanina na bednění -prvky pro spojování a kotvení -kotevní technika -prvky pro odhlučnění schodišť -upevňovací a montážní technika ...

Prodejna oděvů- Punk-Rock-Hardcore-Metal-Store, e-shop. Prodej oděvů -styl rock, metal: -trička -boty -čepice -dvd, cd -opasky

GALANTERNÍ KOVOVÝROBA. Výroba, prodej: Lité galanterní a bižuterní kovodíly pro kůži, textil, obuv: -přezky, kravatové spony, ozdoby -svícny -spony, opaskové spony -odznaky, plakety, vyznamenání -litá kamenová leštěná módní bižuterie -kovové knoflíky -figurky -doplňky na sklo a ke sklu Práce: -odstředivé lití a ...

Oděvní atelier Kirke. Originální modelová tvorba: -originální modely šité na míru -šití na zakázku v krátké dodací lhůtě -módní doplňky -originální šperky. Půjčování modelů a módních doplňků. Nabídka: -večerní a svatební šaty -kostýmy -halenky -kalhoty -kabáty -saka -doplňky -šperky. Vizážistika, stylistika, ...

Výroba, prodej: - korková zdravotní obuv.

PROVÁDÍ: - exportní činnost VÝROBA: - předložky do koupelen - koupelnové sety - bytové rohožky

Vývoj, výroba, distribuce: - filtračně-ventilační systémy CleanAIR pro ochranu dýchacích cest. Velkoobchod: - svařování technika - příslušenství pro svařování (hořáky, svářecí kukly ...). Certifikáty: - ČSN EN ISO 9001:2001 - ČOS 051622 (AQAP2110).

Velkoobchod e-shop: - dámská móda - pánská móda - dětská móda - bytový textil. Kancelář - 3. patro Mrštíkova 2a Liberec XII 46012

Nejlevnější spodní prádlo v ČR. e-shop se spodním prádlem.

Nabídka, prodej, obchod (hedvábí): -ručně malované hedvábné doplňky: -hedvábné šátky, šály 55x55, 90x90, 40x150, 45x180, 90x180 cm -hedvábné kravaty -topy -kapesníky -halenky -hedvábné šály -autorská malba na hedvábí rámovaná v obrazu (obrazy). Služba: -dodávka dobírkou.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební, společenské, plesové šaty -pánské obleky -oděvy pro družičky -doplňky pro nevěsty.