Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, šití: -spodní prádlo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Naše firma se zabývá prodejem oděvů, spodního prádla, tašek, batohů, peněženek, čepic, brýlí, deštníků, šátků ad. zboží.

Internetový prodej italského dámského oblečení.

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Vítáme vás v novém e-shopu Butik Roses, prodáváme dámské oblečení z Itálie, Francie a Německa, převážně módní značky Redial, Glamour, Tentation a Progress. Rádi Vás uvidíme i v našem kamenném obchodě v Českých Budějovicích.

Cvičitelská činnost. Prodej: - originální móda Masáže.

Prodejna TEXTILU a potřeb pro kojence: -dámské oděvy -pánské oděvy -dětské oděvy -kojenecké oblečky, kočárky, nočníky, lahve, dudlíky hračky a potřeby pro nejmenší -tel.: 481672895

PŮJČOVNA SVATEBNÍCH ŠATŮ - svatební šaty - šaty pro družičky a mládence - oblečení ke svatému přijímání - oblečení do společnosti - doplňky Prac. doba: PO+ST : 17:00-20:00 ÚT+ČT+PÁ : 13:30-17:00

Půjčovna svatebních a společenských šatů Kadeřnictví Kosmetika Pedikúra Masáže Solárium Numerologie Výživové poradenství

Výroba, šití, prodej: -konfekční textil, -pánské košile (také stejnokrojové), -pyžama (pyžamo), -prádlo, -trenýrky.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -obuv pro běžecký sport, běžecká obuv: -ASICS, NEW BALANCE.

Prodej - denní prádlo - noční prádlo - plavky a plážové oblečení - župany

Výroba, prodej - záclony - bytový textil Prodej - technické textilie

Věnujeme se prodeji luxusních kabelek, ale i kabelek pro běžné nošení. Prodej kvalitních dámských i pánských peněženek. Vyberte si Vaši vysněnou kabelku nebo peněženku u nás, rádi Vám poradíme - stačí nás kontaktovat.

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Fixoni patří ve Skandinávii v oblasti dětského odívání mezi značky s největší důvěrou. Od svého vzniku v roce 1965 pronikla na mnohé evropské trhy. Stejně tak si získala oblibu zákazníků i v jiných mimoevropských zemích. Na český trh vstoupila značka s podzimní kolekcí 2009 a řada nadšených maminek, které si značku oblíbily, se stále ...

Výroba, prodej: -ruční, řemeslnické jehly -špendlíky -galanterie -pletací jehlice -kruhové jehlice -háčkovadla -patenty

Prodej, e-shop: -pracovní oděvy -pracovní obuv -ochranné pracovní pomůcky -čistící a úklidové prostředky -nářadí provozovna: Pražská 16 Jablonec nad Nisou