Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Galanterní a sedlářské výrobky, technické výrobky z usní cestovní brašny, sportovní brašny, nákupní tašky, školní i turistické batohy, etue, peněženky, klíčenky, kosmetická pouzdra, pouzdra na doklady, na přístroje a na nářadí.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Prodej stavebního materiálu, nářadí a pracovního oblečení.

Výroba a velkoobchod - prostěradla sametová, atypická šití - deky Velkoobchod - oděvy - trička - pyžama - kalhoty Zakázkové šití - oděvy - trička - pyžama - kalhoty Velkoobchod - úplety - úpletové materiály Výroba - úplety - úpletové materiály

Internetový obchod: -ponožky a punčochové zboží českých firem BOMA, VOXX, NOVIA, EVONA -trenky STYX a CLIMBER -spodní bezešvé prádlo GINA -termoprádlo VOXX, JITEX -dětské bavlněné prádlo EVONA, ELASTIKA -elastika MILPEX.

Krejčovství. Výroba, šití, prodej: -prošívané přikrývky a polštáře -výroba prošívaných přikrývek a polštářů.

Prodej, servis: -malá zemědělská technika VARI sekačky, malotraktory, rotavátory -zemědělské stroje, traktory, kombajny, stroje na pícniny a půdu, nakladače, mulčovače, postřikovače, rosiče, rotační brány AGS, AGROSTROJ, PÖTTINGER, DEUTZ-FAHR, SAME. Prodej: -hutní materiál ocel, profily, trubky -zahrádkářské potřeby ...

FEMIDO Prodej: -hutní materiál: -profily, U, T, L -jekly -ocel pásová, kruhová, žebírková -sítě do betonu(kari) -trubky topenářské(i kolena), pozinkované, konstrukční -podlahové rošty(rohože)i pozinkované -schodišťové kovové stupně -pletiva -pozink, poplastované, lesní -vázací dráty, plotové kůlky -plechy ...

Služby: -úprava a oprava oděvů -výměny zipů u bund, kalhot, riflí, sukní a jiných oděvů -zkrácení kalhot a prodloužení délky, včetně úpravy pasové linie -zkrácení riflí a ponechání originálního okraje -šití záclon, povlečení -úpravy a opravy kožených oděvů /zipy, zkracování/ -úprava úpletů /zkracování triček apod./ ...

Maloobchod, prodej: - obuv dětská, dámská - ponožky, punčohové zboží - batohy a školní aktovky - deštníky, pláštěnky. Obuv je testovaná se značkou „Zdravotně nezávadná obuv –bota pro Vaše dítě“. Kriteria pro certifikaci stanovil tým odborníků ve spolupráci s Českou ortopedickou společností.

Velkoobchod, prodej: -obuv -pánské boty -jarní, letní, zimní -polobotky, mokasíny, sandály -dámské boty -jarní, letní, zimní -lodičky, sandály, pantofle.

Prodej: - dámské a pánské oděvy - módní doplňky.

Prodej oděvy nadměrných velikostí: - pánské i dámské oděvy - spodní prádlo - punčochové zboží.

Výroba oděvů. Prodej oděvů.

Prodej: - pánské a dámské oděvy.

Ruční výroba koženého zboží: - bola - opasky - pouzdra - holstery - country kování.

Prodej - oblečení dámské, pánské, dětské - značkové věci NEXT, M&S, TOP SHOP, ATMOSPHERE, PER UNA, DENIM, ADIDAS, REEBOK

Zásilkový prodej Quelle: - oděvy.

Velkoobchod: - obuv - kožená galanterie.

Výroba a prodej pracovních oděvů a pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod: - bytový textil.