Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Ložní soupravy a prostěradla Oblečení pro myslivce a rybáře Sportovní oblečení

Pobočka. E-shop: - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oblečení - kojenecké oblečení - povlečení, prostěradla a ložní prádlo - ručníky, osušky, utěrky - hračky

Prodáváme nové společenské, svatební, plesové a letní šaty za výhodné ceny v Ostravě. K dispozici šaty ve velikostech 34 - 56, tedy i pro dámy plnoštíhlé nebo těhotné. V našem sortimentu naleznete dlouhé luxusní večerní šaty, dlouhé i krátké bílé svatební šaty, šaty do tanečních na věneček, závěrečnou, šluskolonu, šaty na svatbu pro svatební ...

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Textilní výroba, výroba kožených rukavic - vycházkové, sportovní, speciální.

Služby: - laminování a olepování různých druhů materiálů -perforace, laminace polotovarů. Výroba, prodej: - OOPP, ochranné pracovní pomůcky: -svářečské rukavice, rukávníkové návleky - široký sortiment výrobků a polotovarů pro účely obuvnického, textilního a galanterního průmyslu - komponenty a polotovary pro výrobu zdravotní obuvi.

Milujete módu? Připadají Vám veškeré produkty nabízené v Českých obchoďácích jako přes kopírák? My to cítíme stejně a proto jsme se rozhodli Vám nabídnout originální kolekci dámského oblečení. Výběr těch nejzajímavějších položek z celého světa teď u nás! Prodáváme šaty, topy, trika, overaly, svetry, legíny, plavky...

Výroba: - batohy a kabely pro sport a volný čas a potřeby pro rybáře. Velkoobchod: - technické tkaniny a průmyslová metráž.

Vývoj, výroba, prodej: - výroba speciálních rukavic a obuvi pro: - hasiče - policii - armádu - záchranáře - security - odchyty - slaňovací rukavice.

NEPONKA, s.r.o. se zaměřuje na prodej ponožek, podkolenek a punčochového zboží.

KAMA packaging s.r.o. vyrábí papírové, polypropylenové, rašlové a protipovodňové pytle, velkoobjemové vaky, jutové tkaniny, PP motouzy.

Výroba matrací: - potahy na matrace - chrániče matrací. Prošívání látek na automatu MECA a HENGYE

Kvalitní zdravotnické oblečení značky Cherokee a Dickies. Důraz je kladen především na kvalitu, naprosté pohodlí, snadnou údržbu, ale i aktuální módní trendy. Nadchne Vás široká nabídka barev, tématické potisky a mnoho střihů zdravotnického oblečení ve všech dostupných velikostech (až 5XL) a délkách.

Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství

Naše firma se zabývá výrobou ochranných nepropustných inkontinenčních kalhotek, plen a různých typů body pro dospělé, které trápí inkontinence. Naše firma se snaží zajistit lidem, trpící problémem inkontinence fungování v každodenním i společenském životě. Poskytujeme internetový prodej pomůcek, které zajistí pohodlí a pocit bezpečí. Šití ...

Nábytek U Zubra Prodej nábytku: -ložnice, postele, matrace, rošty -kancelářský nábytek -křesla, židle -obývací pokoje -sedací soupravy -obývací stěny -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytový textil.

Ochranné pracovní oděvy a obuv. Zakázková výroba, prodej, eshop. Vzorková prodejna

Výrobky textilní galanterie. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop: - galanterie - prádlové gumy - průžné šňůry - PES příze.

Maloobchod, prodej: -kojenecké potřeby -dětské oděvy.

Výroba: -kožená galanterie -kufříky -peněženky -kabelky.

Michaela Směřičková se zaměřuje na opravy a úpravy oděvů, provoz galantérie, prodej látek a šicích strojů.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.