Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, e-shop: - povlečení - prostěradla - ručníky a osušky.

Velkoobchod: - bavlněné hadry (barevné i bílé) - utěrky z papíru a netkaného textilu - Polyamid 6 (silon) - Teflon (flexon) - další polotovary z plastických hmot - POM - TEXTIT, SKLOTEXTIT - Polyethylen

Jsme firma zabývající se dovozem a prodejem metrážního textilu od předních zahraničních výrobců . - Itálie - Dánsko - Německo - Španělsko

e-shop zaměřený na prodej originálních doplňků pro děti a miminka. Nabízíme sady pro 3D odlitek ručiček a nožiček, kojenecké body s vtipným potiskem, reflexní prvky, kolekci Rock Star Baby, hygienické návleky na nákupní vozíky a mnoho dalšího.

SLEVOHIT.cz je slevový server, který nabízí výhodné nakupování. Naleznete zde nabídky se slevou až 90% od prověřených dodavatelů, které můžete získat díky velké kupní síle.

Nabídka strojního vyšívání, výroba nášivek a výšivek. Vyšívání na mnoho typů výrobků i na jejich části.

Prodej širokého spektra spotřebního zboží: - butik - parfumerie - dárkové zboží. Provoz čínské restaurace.

Zastoupení firmy Triumph International. Maloobchod, velkoobchod: -plavky: -rekreační, sportovní -dvojdílné i v celku -košíčky push-up, kostice, -pánské -dětské -dívčí i chlapecké -sportovní oblečení -fitness, oblečení pro volný čas -legíny, topy, trička, tepláky, mikiny, -termoprádlo.

Fa KUBÁT & syn Výroba: - obalová technika z Ubaxiny, kůže, Penefolu, koženky - pouzdra na tažná zařízení obaly na utahovací klíče - peněženky (kasír tašky) pro dopravní obsluhy (autobusy atd.) - batohy různé (i na zakázku) - tašky na zvedáky pro automobily - různá pouzdra, nosné tlumoky pro cyklistiku - univerzální tašky do ...

Obchod zbožím různorodým - dárky, papírnictví, suvenýry, punčochové zboží...

Autorské oděvy módní doplňky a šperky šití modelů na zakázku módní poradenství.

Maloobchod, prodej: -kusový textil, oděvy -dámské, pánské oblečení.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty -punčochové zboží -kabelky, tašky, batohy -kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty -kožená galanterie -sedlářské, brašnářské, galanterní, obuvní kování -průmyslové, kovové zboží. Oprava: -obuv, boty -kožené zboží.

Šití, výroba, opravy, úpravy: -zakázkové, dámské krejčovství -dámské oděvy, oblečení.

Pracovní oděvy - výroba a prodej pro: - průmysl, zdravotnictví, obchod, gastronomii, služby - kombinézy, kalhoty s laclem - montérkový oblek - zimní bundy, vesty, kabáty - zateplené kombinézy, vesty - šortky - košile a polokošile - mikiny - letní bundy, - tepláky - velký výběr čepic - pracovní obuv - pracovní ...

Velkoobchodní dodavatel světových módních značek.

Tiskárna, reklama, textil: - potisk triček, textilu, pracovních oděvů - potisk a dodávky reklamních předmětů - velkoobchod s textilem pro tisk (trika, mikiny, tepláky, polokošile, čepice, ..) - komplexní výroba reklamy.

Maloobchod, prodej: - textil - oděvy - obuv.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní oděvy - ochranné pomůcky - nářadí TONA, NAREX, KNIPEX, BAHCO - ruční elektrické nářadí NAREX, PROTOOL, DEWALD, BOSCH, FERM, MAKITA, METABO - obráběcí nástroje pro stavebníky, zámečníky, nástrojaře - obráběcí stroje ( nové i použité ) - vrtáky, výhrubníky, výstružníky, záhlubníky - ...

Prodej secondhandového dětského oblečení z Anglie.

Maloobchod, prodej: - drobná galanterie - knoflíky - patentky - kravatové spony - spony na šátky - pletací jehlice - strojové jehly - špendlíky - zdrhovadla - zipy - krajky - nášivky. Práce: - obšívání knoflíků na zakázku.

Výroba, prodej, internetový obchod: -pracovní a ochranné pomůcky -firemní pracovní oblečení -pracovní obuv Wibram, Farmářka, Panda, Lemaitre, pryžová, holinky, galoše -bezpečnostní obuv -rukavice -oblečení - montérky, trička, mikiny, vesty, čepice, zástěry, jednorázové oblečení, gastro oblečení -brýle, štíty ...

Výroba, šití, prodej: - dámské oděvy - oblečení. Zakázkové krejčovství.