Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - dámské oděvy - pánské oděvy - pracovní oděvy.

Prodej, e-shop s českou bižuterií a modními doplňky.

Brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -brašnářské, sedlářské zboží -kožené zboží, drobná výroba na zakázku -výměny zámků, kování a zipů -opravy batohů a aktovek dětské, školní, pánské.

Bett - studio zdravého spánku Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: -postele (dřevěné z masivu, kovové) -lamelové rošty -rošty s motorovým ovládáním -matrace -lůžkoviny -dětské pokoje -dětské pokoje.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -metráž -polštáře -ubrusy -záclony -závěsy.

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Firma Jan KREJSA, Praha, výhradní zastoupení v ČR a SR německé firmy STERNTALER®, SRN. - firma Jan Krejsa, velkoobchod s kojeneckým a dětským zbožím, obchoduje s dětským zbožím od počátku roku 1993 (viz zápis v rejstříku živnostenského podnikání) a již od roku 1997 prodává v ČR a SR dětské zboží firmy STERNTALER®. - velkoobchodní nabídkou ...

Prodej: - móda pro ženy středního věku - tolerantní móda - deštníky Doppler - šálky - Axello, Vkus Butik KRÁSNÁ Móda: Soukenné náměstí 157/8 Liberec 1

Maloobchod, prodej: -PVC, lina -koberce různých šířek -kusové koberce -záclony, závěsy -polštáře -sedáky -předložky na WC, koupelnové soupravy.

Internetový obchod, e-shop: -pánské kravaty. -pánské motýlky.

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

Maloobchod: -dámské značkové oblečení -kožená galanterie, módní doplňky.

Maloobchod, prodej, internetový prodej, e-shop: -babyšátky vyrobené z čisté bavlny pocházejicí z Indie, Guatemaly -instruktáže nošení miminek v babyšátcích -elastické šátky -ergonomická nosítka pro malé děti -závěsné kolébky a sitě -závěsné houpací křesla -látkové pleny.

E-shop se značkovým dětským oblečením. Nové zboží a outlet. Dětské zboží od narození do 18 let. U nás najdete trička, kalhoty, bundy, overaly pro děti. Značky Next, Gymboree, US Polo, GAP, Replay. Přímý dovozce a velkoobchod. Nově oblečení pro ženy.

Výroba: - sportovní oděvy a sportovní doplňky - dresy pro sportovní kluby a zájmové skupiny lidí - dresy pro volný čas - oblečení pro volný čas - termo prádlo - sportovní dětské oblečení .

Výroba a prodej dámské a pánské konfekce, oděvů pro sport a volný čas.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -firemní montérky -kalhoty, blůzy, bundy, kombinézy, vesty, pláště, šaty, trička a zástěry. Prodej: -pracovní boty, rukavice -ochranné pracovní pomůcky.

Autorizovaný prodejce firmy Topgal, Loap a Bagmaster: - batohy - kabelky - tašky - krosny - peněženky.

Maloobchod: -obuv -kožená galanterie.

Prodej: -obuv -ortopedická, zdravotní obuv.

Prodej, maloobchod: -kočárky -dětské a kojenecké zboží ( oblečení, postýlky, židličky, dětský nábytek, ... ) -monitory, vysílačky na hlídání -autosedačky -internetový prodej -rozvoz zboží v regionu zdarma -dětské oblečení -internetový prodej -rozvoz zboží po regionu zdarma -dětský nábytek (postýlky, židličky, ...)

Tradiční český výrobce čepic, klobouků a módních doplňků.

Prodej: - spodní prádlo - dámské oblečení - fitness oblečení - plavky - pyžama, noční košile - punčochy, punčocháče.

Eshop: - ručně malované hedvábné kravaty, šátky a šály.