Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, šití, prodej: - kožené oděvy. Maloobchod: - kožešnictví - kožichy z přírodních materiálů - kožešinové doplňky - kožené doplňky - kožené boty - kožená značková obuv RIEKER - kožená značková obuv TAMARIS.

Výroba: - nábytkové látky - dekorační látky - deky - autopotahy.

Slezák kožešnictví Výroba, export, import, prodej: -kožešinová konfekce, doplňky -znalecké posudky v oboru kůže a kožešin.

Velkoobchod, maloobchod, : - ochranné pracovní pomůcky - ochranné a pracovní oděvy pro kuchaře - učně - jednorázové obleky - speciální pogumované - kyselinovzdorné oděvy - trika - mikiny - vesty a další - bezpečnostní obuv pro všechny účely - brýle a obličejové štíty - chrániče sluchu zátkové a mušlové - respirátory - ...

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -punčochové zboží, punčochy -ponožky -pánské košile -trika, trička -předtisky na vyšívání -kožené zboží (kabelky, peněženky, opasky) -dámské a pánské spodní prádlo ATLANTIC TIMO, ANDRIE -deštníky -vlasová galanterie, zipy, vlna -kravaty, šátky, šály, šle.

Výroba: - kravatové spony z obecného kovu, stříbra a zlata. Rytí iniciál, pískování, gravírování firemních log.

VÝROBA: - dámská originální móda pro plnoštíhlé ( velikost 44-66 ) - haleny - kabátky - kalhoty - bundy - šaty - sukně - topy

Eshop se zaměřením na oblečení, obuv a doplňky adidas.

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

Velkoobchod, prodej: -textil -prádlo -výhradní zastoupení firmy ANDRIE pro jižní Čechy. Prodejna Ludmila: -39701 Písek, Nerudova 163 -tel.382271715.

Maloobchod, prodej: -obuv: -dámská, pánská, dětská -punčochové zboží -kožená galanterie.

Výroba, prodej: -funkční termoprádlo -nátělníky, podprsenky, spodky -kalhotky, trička.

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - cestovní a sportovní zavazadla - kufry - cestovní, oblekové a kosmetické kabely - sportovní batohy - pánské a dámské aktovky - atache kufry - příruční tašky - kabelky.

Kožešnictví. Zabýváme se zpracováním kožešin, výrobou kožešnického zboží a jeho prodejem.

Brašnářství. Výroba, prodej, oprava: - batohy - kabelky, tašky, cestovní kabely - pouzdra - peněženky.

Maloobchod, prodej: - koberce - bytový textil.

Online prodej dětského zboží v eshopu. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Firma FALKO PRODUCTS se zabývá velkoobchodní činností se zaměřením na produkty jednorázového použití. Jedná se o velmi širokou oblast sortimentu, použitelného prakticky ve všech odvětvích, kde jsou zvýšené či vysoké nároky na sterilnost, hygienu, osobní péči, ochranu pracovníků apod. Rozsah nabízených produktů lze členit podle jejich ...

Výhradní zastoupení pro ČR, distribuce značek: - anglické firmy Bridgedale - Midda - Morpo. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ponožky: - sportovní ponožky, podkolenky froté, tenké - nesmíme zapomenout na kvalitní trekingové ponožky, zesílené v oblasti paty a špičky - klasické - dámské, dětské, pánské.

Pražský salón SUIT & ME je renomované zakázkové krejčovství.

Výroba, velkoobchod koženého zboží: - kožená pouzdra na zbraně - opasky služební i ostatní - kožené doplňky pro výstroj policie a bezpečnostních agentur - kožené lovecké potřeby - kvalitní kožené brašny - kožené řemeslnické kapsáře. Pro obchodníky velkoobchodní ceny.

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...

Strojové vyšívání oděvů: -bundy, polokošile, košile, trička, mikiny -pracovní oděvy -osušky, ručníky, župany, povlečení, ubrusy -kšiltovky, čepice -kabely, tašky z textilu. Zhotovení reklamního textilu dle po žadavků zákazníka.