Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba: -lůžkoviny pro hotely -ložní prádlo -povlečení -ubrusy -froté výrobky. Prodej: -vybavení hotelů.

Zdravotní matrace. Polštáře, přikrývky. Infra podložky.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Činnost: - second hand - dovoz použitého oblečení z Norska

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Velkoobchod, e-shop. Oblečení značky Press: - šaty, sukně - bundy, kabáty, saka - francouzská móda - česká výroba šatů - šaty na míru. Prodejny: Olomouc City - 585710737; 585710471 Brno NC Královo Pole - 549 213 132 Hradec Králové Futurum - 495 221 970 Ostrava Forum Nová Karolina - 602 600 020.

Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Maloobchod, prodej: -bytový textil -přikrývky a polštáře-péřové, duté vlákno, vlna, QUILT.

Prodej, e-shop: - dámské a pánské oděvy.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil, konfekce.

Kožešnictví. Zakázková výroba, šití, opravy: -kožešinové a kožené zboží -dětské nánožníky -ledvinové pásy. Prodej: -kabelky, školní batohy -peněženky -klobouky -dětské nánožníky -pletené šály, čepice a rukavice.

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Opravy: -koženého zboží -kožené galanterie -školních aktovek a batohů -výměna zipů.

Krejčovství: -veškeré úpravy a opravy oděvů -zkracování džín, kabátů... -výměnu zipů -šijeme záclony a závěsy -další práce po domluvě.

Velkoobchodní sklad: - sortiment pro ženy po operaci prsu - prádlo - plavky - domácí oblečení - epitézy.

Výroba textilu s paličkovanou krajkou i bez: -ubrusy -polštáře -povlečení Materiály: -len -bavlna -polyester -viskóza Krajky: -lněné -režné E-Shop: www.prag-info.cz

Maloobchod, prodej: -koženky -podlahoviny -ubrusy.

Prodej, e-shop: - kojenecké zboží - ekologické hračky - pleny - zavinovačky - kalhotové pleny.

Pracovní oděvy, obuv, pomůcky, rukavice, brýle.

Velkoobchod: - kabelky - peněženky - opasky.

Maloobchod, prodej: -dámská móda -pánská konfekce -oblečení pro volný čas.

Výroba: -svářečské brýle -dekorované sklo.