Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, e-shop: - kojenecké zboží - ekologické hračky - pleny - zavinovačky - kalhotové pleny.

Pracovní oděvy, obuv, pomůcky, rukavice, brýle.

Velkoobchod: - kabelky - peněženky - opasky.

Maloobchod, prodej: -dámská móda -pánská konfekce -oblečení pro volný čas.

Výroba: -svářečské brýle -dekorované sklo.

SAM TRADE a.s. se zabývá výrobou, vývojem a prodejem : - bezpečnostní obuv. - hasičská, bezpečnostní a speciální obuv SAM, STEITZ SECURA.

Výroba, prodej: -klobouky -textilní výrobky. Továrna na klobouky Nový Jičín.

Maloobchod, prodej: -ložní zboží -bytový textil.

Vyrábíme prioritně školní a studentské batohy. Nabízíme Vám levné a kvalitní předškolní i dětské batůžky, anatomické aktovky batohového typu pro prvňáčky, batohy pro první, druhý stupeň i pro studenty, batohy na notebook, batohy pro sport i free time, fotobatohy, cestovní tašky, krosny, peněženky, pytlíky na přezůvky do školy a ledvinky. Na ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -košile -kravaty, motýlky -manžetové knoflíky -halenky -noční prádlo -spodní prádlo -ložní soupravy -osušky.

Maloobchod, prodej Italské kvalitní obuvi: -vycházkoví, společenská -dámská, pánská, dětská -módní kabelky, cestovní kufry, kufříky -manikúry, peněženky -punčochové zboží -ošetřující přípravky na obuv a kůži.

Telefonní kontakt neověřen. Opravna obuvi. Oprava obuvi do tří dnů - možnost i na počkání.

oděvy, šperky, kabelky, móda, společenské šaty, šaty, koktejlky, bižuterie, knoflíky, sezónní oděvy, plesové šaty, kostými, šátky, psaníčka, doplňky, kalhoty, košile, halehky, rukavičky, trička, saka, stahovací kalhotky, punčocháče, punčochy, brože, korzety, brož, sukně, plesové sukně, dlouhé šaty, letní šaty, letní oděvy, kabáty, společenské ...

Výroba, dodávka, opravy: -čalouněný nábytek: -sedací soupravy -postele, válendy -matrace -lamelové rošty -židle. Opravy, práce: -čalouněný nábytek: -starožitný.

Čalounictví. Práce: -čalounické, čalouník: -oprava čalouněného nábytku -čalounění dveří -na zakázku. Výroba, oprava: -autoplachty, plachty na auta.

Nabízíme Vám široký sortiment kvalitního dámského spodního prádla - podprsenky, kalhotky, tanga, soupravy od českých a dalších světových výrobců. Nastávající maminky si u nás vyberou z nabídky těhotenského a kojícícho prádla.Dále také u nás najdete erotické spodní prádlo jako jsou korzety, noční košilky, body, kostýmy.Vybírat si také můžete z ...

Dětská celoroční obuv. Prodejna celoroční dětské obuvi s možností online nákupu přes internet.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Prodej bižuterie, módní doplňky, kosmetika, drogerie, hračky, parfémy..

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.