Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Zprostředkování obchodu s textilem. Prodej koženého zboží: -oděvy -obuv -kožená konfekce

Výroba: -plsti -vpichované plsti -technické textilie -tkané a vpichované plstěnce -síta -technická sukna -geotextilie -klasické vlněné plsti -filtrační materiály -polypropylenové, POP střiže.

Prodáváme: - ručně vyráběné, placaté, kožené sandály, pantofle, žabky, Hippies, Kristusky, Gladiátorky, pánskou i dámskou obuv na doma. - z Egypta, Indie a Řecka. - vyrobeny ze 100% velbloudí a hovězí kůže - vrchní část i stélka - kůže umožňuje volné proudění vzduchu kolem nohy, chladí, přizpůsobí se noze, změkne a povolí. - boty mají ...

Maloobchod, prodej: -metrový, bytový textil -textilní galanterie -šicí potřeby.

Výroba: - péřové přikrývky, polštáře, peřiny, spací pytle. Čištění a praní peří.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -textil, oděvy -obuv

Velkoobchod, prodej: - dětský, kojenecký textil. Maloobchod, prodej: - zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie.

Výroba: - úpletové zboží - tepláky - teplákové soupravy - pyžama. Prodej: - úplety - nitě.

Prodej džínové módy značky Lee a Wrangler.

Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - textil pánský a dámský.

Výroba: - oděvy a oděvní doplňky pro velkoobchodní partnery.

Výroba, velkoobchod: -dámské a pánské oděvy -tkaniny -konfekce, oděvy -dámské doplňky -šátky, šály.

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

Prodej: - ochranné pomůcky - pracovní oděvy - hutní materiál - plechy.

Maloobchod, prodej: -dámského textilu, oděvy, oděvů, konfekce - nadměrné velikosti 44-60 (XXL*, XXXL): -rifle, džíny, jeans -společenská móda -šaty -saka -kalhoty -sukně -kostýmy -svetry, pletená móda.

Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových).

Prodej, servis: -motorové a elektrické pily -sekačky na trávu -rozbrušovací přístroje -křovinořezy, vyžínače, drtiče zahradního odpadu -zahradní traktory -zahradní foukače, vysavače, nůžky -řetězy, lišty, oleje, pilníky, sekery -ruční zahradní nářadí Fiskars -ochranné pracovní pomůcky pro lesní dělníky -revize ...

BW-Keramika Výroba, prodej: - keramika - bytové doplňky pro interiér i exteriér - svítidla, lustry, lampy (lampičky) - podnože (stojany) keramické - svítidla textilní (bavlna, hedvábí, korek, rattan) - originální design, vše certifikováno. Prodej: - dovozová a tuzemská bižuterie - kožené i textilní oděvní doplňky.

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Maloobchod, prodej: -nábytek (sedací soupravy, obývací stěny, ložnice, jídelny, dětské pokoje, kuchyně, kanceláře, koupelny, drobný nábytek, svítidla, bytový textil).

Velkoobchod, prodej: -dětské punčochové zboží -punčošky vzorované, hladké, froté, ABS, hladké tenké -ponožky vzorované, mini, ABS -čepice, klobouky -dětské oblečení.