Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
MAGNET 3PAGEN nabízí: - Promyšlené! Praktické! Příznivé ceny! - Potřeby pro domácnost a zahradu. - Krásné nápady na dekorace. - Dárky a další spotřební sortiment.

Prodej: - bytový textil - metrový textil - koberce - ložní přádlo - povlečení, prostěradla - závěsy, záclony.

Pracovní rukavice. Ochranné rukavice: -Terka z textilní tkaniny -kombinované -svářečské -celousňové Typ 4091 -PESh Slotera z textilního úpletu -rukavice pro včelaře -celokožené -svářečské. Pracovní zástěry, travnice.Prodej prac.obuvi a oděvů.

Dovoz, prodej: -dodávání látek z Evropy od krajek až po hedvábí -bezkonkurenční cena a kvalita.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Prodej: - dámské prádlo - pánské prádlo.

Prodej, e-shop: - nářadí - funkční oděvy.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

Umělecké sedlářství: -výrobky z pravé kůže. Čalounictví. Šití oděvů. Výuka hry na kytaru

Prodej, maloobchod, e-shop: -kojenecké zboží -plenky -dětské oblečení -dětská drogerie

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Velkoobchod, rozvoz: -dámský a pánský textil i oděvy sukně, halenky, šaty, společenské oděvy, kalhoty, saka, kostýmy.

Hlavní aktivitou firmy je provoz vlastní sítě maloobchodních prodejen REPORTER..

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Ochranné pomůcky - pracovní obuv - pracovní oděvy - ochrana sluchu - pracovní rukavice - ochranné přilby a čepice - bezpečnostní postroje

Výroba: -proplétané šňůry oděvní a technické -proplétaná lana -štípač třísek -vodítka na psy* -provazové žebříky -knoty.

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.