Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
První česká továrna na prošívané přikrývky založená roku 1925. Výroba: -přikrývky -podložky -polštáře -různé doplňky -válečky -límce -dětský program -náplň -husí peří, prachové peří -čistá střižní vlna -polyestery plné i duté.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - spodní prádlo - pyžama - župany - punčochy

Kdo jsme, co přinášíme, co to znamená pro naše zákazníky Firma e STYLE s.r.o. je mladou, dynamicky se rozvíjející firmou, která vstoupila na trh se 100% bavlněným spodním prádlem pro muže, ženy i děti a vstupuje na trh s dalšími druhy elastického dámského i pánského prádla a termoregulačního prádla pro muže, ženy, děti. Nechte se hýčkat... ...

Velkoobchod, prodej: - pánské košile Friends & Rebels.

Prodej dámských a pánských oděvů včetně módních doplňků.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - distribuce švédská obuv

Výroba, prodej: - hotelový textil, reklamní textil, bytový textil - ručníky, osušky, župany, předložky

Prodej elektromateriálu - přístrojů, kabelů, světelných zdrojů, rozvaděčů a baterií Nabídka nářadí a ochranných pomůcek

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Maloobchod, prodej: -pánský a dámský textil: -spodní prádlo -kusový textil: -košile -ponožky -pletené zboží.

Prodej: - textilní materiál: - plavkovina - bavlna - tyl - polyestery - spodní prádlo - galanterie - textilní metráže.

Vybavení textilním zbožím pro: -hotely a penziony -lázně -domovy důchodců -psychiatrické léčebny -nemocnice. Výhradní distributor prošívaných výrobků značky SCAN quilt pro veřejný sektor.

Textilní galanterie Prodejna Pavelčákova - Pavelčákova 15, 77900, Olomouc, 585225699, 777752136

Bytový textil: - záclony - dekorační látky - garnýže - záclonové tyče -kolejnice - římské rolety - rolety - ložní prádlo - deky, přikrývky - přehozy - hotelový textil. Služby: - návrhy - šití - montáž garnyží - instalace dekorací.

Řemeslné zpracování textilu. Batikování, malování na textil.

Dovoz pracovních oděvů firmy ZEMPLÍN-VPO Velkoobchod, import (dovoz), prodej: - pracovní oděvy od firmy Zemplín-VPO - zajištění potisku i vyšití motivů dle přání zákazníka - veškerý sortiment na objednávku do 3 týdnů - doprava až k zákazníkovi zajištěna.

Chráněná dílna v Dobrušce. Specializujeme se na: - šití dámské a pánské konfekce, drobných doplňků pro motorkáře, lůžkovin, látkového programu pro hotely, restaurace a penziony. Vyrábíme matrace – molitanové, pěnové, sendviče. Pro výrobu používáme výhradně české materiály a pěny, které se vyznačují svojí vysokou kvalitou a stálostí ...

Maloobchod, prodej, e-shop - ratanový nábytek - dárkové a umělecké předměty - užitková a dekorativní keramika - obrazy - šátky, kravaty a deštníky z ručně malovaného hedvábí - přírodní karlovarská kosmetika, luxusní italská a francouzská mýdla - dřevěné sošky, dřevěné hračky českých výrobců - ručně vyráběné šperky - kožené ...

Velkoobchod s textilní galanterií, bytový a metrový textil. Nabídka bytového a metrového textilu od předních českých výrobců: - Hybler - Mileta - Texlen - Staněk - Česká textilní Forbyt - Papillons - Jitex Písek.

Speciální prodejna postelí. Maloobchod, prodej: -postele -matrace -ložnicový nábytek.

Maloobchod, prodej: - kůže - kožešiny - kožené oděvy.