Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, maloobchod: -pracovní oděvy, rukavice, trika, obuv -ochranné pracovní pomůcky -lékařské oděvy -zimní oděvy -mýdla, krémy, solvina. Výroba: -pracovní oděvy dle přání včetně loga.

Velkoobchod: -obuv dámská, vycházková, společenská, módní, pohodlná i pro ženy se širší nohou -obuv pánská, vycházková i společenská -holínky -obuv koupací, plážová -domácí obuv -obuv dívčí i chlapeckou -sportovní obuv -krémy a leštidla na obuv -stélky do obuvi

Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.

Prodej: - textilní zboží kusové - metrový textil - záclony

Prodej, maloobchod: -konfekce, oděvy, oblečení -spodní prádlo. Masáže.

Internetový obchod se značkovým oblečením, obuví a doplňky zaměřený na značky Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Reebok. Velký výběr dámských a pánských triček a mikin za super ceny. Originální značková móda za nízké ceny.

Prodej: -obuv, batohy, školní batohy, batohy na notebook, penály a příslušenství.

Maloobchod, prodej: - textil - dámské i pánské spodní prádlo, plavky, pyžama a župany. Sídlo firmy: - Na Lani 213, Nový Jičín - Loučka.

Vyrábíme a prodáváme provazy, provázky, motouzy z přírodních materiálů. Vyrábíme a prodáváme lana z přírodních materiálů.

Prodej, maloobchod: - erotické pomůcky-kožené - oblečky.

SAGA Trade spol. s.r.o.: - dovoz a prodej luxusní dámské a pánské konfekce - organizování a produkce kulturních a sportovních akcí. Dovoz a prodej: - pánská a dámská konfekce značky HUGO BOSS.

Utees.cz je internetový obchod s kvalitními a pěknými tričky s originálním potiskem.

Internetový prodej, e-shop: -domácí obuv, papuče. -ložní prádlo. -patchwork deky.

Gardenka Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - okrasné, ovocné školkařské výpěstky - semena, osivo, zemina, hnojivo, cibuloviny - plastový zahradní nábytek - zahradní doplňky - fólie, netkané textílie.

Velkoobchodní firma zabývající se: - dovozem módní kožené obuvi z Polska, Itálie a Portugalska. Na českém trhu působíme od roku 2002.

Společnost dodává pomocí nejrůznějších oborů činnosti provaznické výrobky přímo na míru. Produkty: - Lana a šňůry - ze syntetických a přírodních materiálů - polyamid, polypropylen, polyester, juta, sisál, konopí, len, bavlna a podobně. Od průměru 1, 2 mm až do průměru 30 mm různých barev - Horolezecká lana, speleolana, lana pro práci ve ...

Výroba kožené galanterie: - kabelky, aktovky, diplomatky - číšnické peněženky (kasírky) a pouzdra na kasírky - klíčenky, pouzdra na brýle, spisovky - peněženky, nákupní tašky, psaníčka - ostatní kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Distribuce a prodej značkového jeansového oblečení a oděvů pro volný čas.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní svět - lyžařské bundy, cyklistické oblečení pro volný čas -pyžamový svět - pyžama, noční košile, župany od dodavatele Vienetta Secret aj. -army oblečení a potřeby od německých dodavatelů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - české kvalitní ponožky - pletené zboží - plyšová vazba.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Čalounictví. Výroba, prodej, opravy, renovace: - čalouněný nábytek, dveře - veškeré sedací soupravy, křesla, ušáky, židle - postele, válendy, dvoulůžka: - lamelová, polohovací i s úložným prostorem - válendové polštáře i na pérové vložky - matrace i zdravotní - taburetky - přečalounění koženého nábytku. Restaurování ...

Velkoobchod, výroba, nákup, prodej: - oděvy - oděvní doplňky