Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba jemného punčochového zboží. Firemní prodejna: -GALANTERIE V PASÁŽI tř. Míru 60, 530 02 Pardubice kontakt : p. Janurová tel./fax : 466 612 469.

Autogenní a svařovací technika. Oprava, servis, prodej: -svařovací a pájecí materiály kompletní svářecí technika -svařovací hořáky BINZEl, KURT HAUFE -brusivo ochranné svářecí a pracovní pomůcky -svařovací kabely, hadice -svařovací kukly a odsávací systémy -nářadí HOBBY PROFI.

Prodej: - dámská móda - doplňky. Značky: - QUI - CREENSTONE - FRED SABATIER - KORALLINE - GELCO

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...

Maloobchod, prodej: -pravé, ekologické, umělé kůže, kožichy, kožešiny.

Maloobchod, prodej: -klasické relaxační a zdravotní matrace -dřevěné lamelové rošty včetně polohovacích -ložnicový nábytek a doplňky -prošívané přikrývky a polštáře pro děti -ergonomické polštáře.

Výroba, velkoobchod: - dětské polštáře ve tvaru zvířátek a různých pohádkových bytostí - textilní doplňky do bytu - dětské kapsáře na stěnu.

Prodej: - pánské, dámské oděvy - textilní galanterie.

Prodej: -pánské košile -pánské módní doplňky: - kravaty - motýlky - šátky - šály - manžetové knoflíčky - spony do kravat - šle - šerpy - mašle.

Dovoz a prodej: - textilní materiály a suroviny: - bavlna, polyester - pletací příze, froté úplety, lůžkoviny, metráž

Velkoobchodní prodej: - textilní výrobky pánského, dámského i dětského spodního prádla - noční program pro děti i dospělé - mnoho dalších textilních výrobků.

LTR Kožená galanterie Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - kožená galanterie - batohy - školní aktovky - penály - pouzdra - kabelky - peněženky - cestovní tašky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -metrový textil, metráž. Látky z celého světa.

Přímý dovoz zboží z Indie, prodej, maloobchod, velkoobchod: -oděvy-hlavně z přírodních materiálů -bižuterie, dárkové zboží, sošky, výrobky z kůže, tkané zboží-batohy, vonné tyčinky -po dohodě možno i na objednávky. Výrobky: -přírodní materiál-dřevo, perleť, kámen, kost, kůže-kabelky, tašky.

Prodej, maloobchod, e-shop: -zdravotnické potřeby - pomůcky pro inkontinentní - pleny, vložky, podložky -na předpis lékaře -laboratorní potřeby -oděvy, textil pro zdravotníky (lékaře, sestry) -zdravotní obuv -masáže a relaxace. SÍDLO/DOMICILE AMS GLOBAL s.r.o. Černilov 43 50343 e-Mail: kancelar@amsglobal.cz ...

Vývoz, výroba, prodej: -textilu Prodej i na tuzemský trh: -výrobky předních českých textilních továren -vyvážíme téměř do 40 zemí světa. Konkrétní náplní našich obchodů jsou pestře tkané a UNI tkaniny v souladu se světovými módními trendy: -košiloviny pro volný čas a sport včetně flanelů -klasické City -společenské ...

Prodej, maloobchod: - metrový textil.

E-SHOP, prodej, nabídka: -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo ANDRIE KERBO BLACK SHEEP PLEAS TIMO TRIOLA STEMTALER ONO AUTEX ARIES -sportovní oblečení -dětské oblečení -kojenecké oblečení -pyžama -noční košile -trička -mikiny -ponožky -punčochové zboží Zboží skladem. Odesíláme do 24 hodin. ...

Internetový prodej: - dětské oblečení - hračky.

Prodej: - kožená galanterie: - kabelky - peněženky - batohy - cestovní tašky - rukavice - kufry - opasky.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Krejčovský salon v Tivoli. Krejčovství, šití: -dámské, pánské oděvy -šití prádla -vyšívání -modelová konfekce.

Prodej, e-shop: - bambusové oblečení.