Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obchod, prodej: -značkové kolekce oblečení NorthFinder -oblečení pro muže, ženy, dorost pro volný čas a sport - bundy, trička, košile - Outdoor, Sports wear, Travel, SkiWear, SnowWear, Teen SportsWear, StreetWear, LiveStyle.

Prodej - nábytek: - bytové doplňky - obývací stěny, sektorový nábytek - sedací soupravy, válendy - ložnice - kuchyně, židle - kancelářský a zahradní nábytek. Prodej: - montérkové soupravy - pracovní obuv - vatové kabáty, pracovní rukavice - veškeré ochranné a pracovní pomůcky - textil od kojenců pro dospělé

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní rukavice a obuv - ochranné pomůcky - přilby - kožená galanterie.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: -spodní prádlo ANDRIE: -dámské, pánské.

Výroba, prodej: -pracovní uniformy pro hotelový personál. Hotelové odívání: -kompletní dodávky ošacení pro hotelový personál dle přesně stanovené specifikace pro každou hotelovou profesi a dle dalších požadavků zákazníka. Restaurační odívání: -několik vzorů (střihů) restauračního odívání a široká nabídka druhů ...

Služby: -krejčovství. Šití: -saka -košile -šaty -kalhoty -fraky. Opravy, návrhy, doplňky.

Eshop: - dámské značkové outlet oblečení.

Prodej: - pracovní oděvy - obuv - ložní prádlo

Šaty princezna – kvalitní svatební šaty na míru za skvělé ceny, společenské plesové šaty a doplňky. Nové svatební šaty za cenu bazarových nebo půjčení.

Výroba a prodej oděvů z kůže, kožešin, veluru a jejich imitací. Kolekce české firmy Leder – Pellicce, s.r.o. Jaroměř, který obsahuje módní kolekci textilních oděvů kombinovaných s pravou kožešinou a nabídku umělých velurů.

Prodej, šití, výroba: - ložní prádlo - přikrývky - metrový textil. Krejčovské práce.

Krejčovství, půjčování, šití: -modelové kolekce -svatebních a společenské šaty -obleky -firemní uniformy, historické, společenské kostýmy -dresy na aerobic, krasobrusleni, mažoretky, tance. Svatební agentura: -luxusní svatební a společenské šaty, šaty pro družičky -doplňky -ozdoby do vlasů -prstýnky -svatební ...

Zušlechťování záclon a dekorativních látek.

Výroba, prodej: - pouzdra na mobilní telefony - pouzdra na brýle - pouzdra na šipky - pouzdra na digitální fotoaparáty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -australské oilskinové oblečení - bundy, kabáty, vesty, trička, klobouky.

Velkoobchod, prodej: -náplasti SPOFA -kondomy PRIMEROS -gumové rukavice pro domácnost, zdravotnictví a průmysl -dětská šidítka -koupací čepice -prodejní automaty na kondomy -latexové prsty a rukavice pro elektrotechnický průmysl. -reklamní kondomy, náplasti Doručovací adresa: Textilní 187, 506 01 Jičín

Výroba, export: - příze - žinilková příze - flámková příze - tkaniny metrové, kusové úplety, ponožkové zboží, tapety, koberce.

Prodej: - česká kolekce dětského oblečení - trička, halenky, košile, šaty, sukně, mikiny, kalhoty, tepláky v národních barvách.

Pletárna, výroba: - pánské a dámské pletené zboží - profesní a reklamní textil

Zapůjčení: - dámské svatební šaty - šaty do tanečních - šaty pro družičky a mládence - svatební doplňky - ozdoby na auta Prodej: - svatební oznámení - 600 druhů - snubní prsteny - cca 1000 druhů svatební doplňky - závoje - kytičky do vlasů - náhrdelníky - krajkové rukavičky - podvazky - svatební ubrousky - mašličky ...

Dovoz, prodej, velkoobchod: - záclony, závěsy - bytový textil.