Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: - česká kolekce dětského oblečení - trička, halenky, košile, šaty, sukně, mikiny, kalhoty, tepláky v národních barvách.

Pletárna, výroba: - pánské a dámské pletené zboží - profesní a reklamní textil

Zapůjčení: - dámské svatební šaty - šaty do tanečních - šaty pro družičky a mládence - svatební doplňky - ozdoby na auta Prodej: - svatební oznámení - 600 druhů - snubní prsteny - cca 1000 druhů svatební doplňky - závoje - kytičky do vlasů - náhrdelníky - krajkové rukavičky - podvazky - svatební ubrousky - mašličky ...

Dovoz, prodej, velkoobchod: - záclony, závěsy - bytový textil.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Výroba: - prostředky pro ochranu sluchu a dýchacího ústrojí - ochranné pracovní pomůcky

Svatební salon: - svatební šaty - společenské šaty - šaty pro družičky.

Pletařská a textilní výroba. Výroba, prodej: -ponožky letní, zimní, pracovní

Výroba: - kufry - transportní, hudební, televizní, měřící, osvětlovací.

Prodej: - textil, oděvy: - dámské - pánské - dětské

Výroba, návrh: - spodní prádlo - dámské.

Prodej: - dárkové a bytové doplňky z Indonésie, Thajska, Afriky i Filipín - dámské spodní prádlo od českých výrobců Linia, Daniela.

BABY - T Prodej dětského textilu.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -kožená galanterie.

Výroba, nákup, prodej: - pletené zboží Plnění tlakových nádob plyny.

Komisní prodej: -dětské oblečení -mateřské oděvy -dětský a dámský textil. -dětské kočárky -dětské vybavené (odrážedla, autosedačky).

SEMQELB - Zdravé spaní - postele z masivu - ložnice, skříně - zdravotní matrace - rošty, válendy, dvoulůžka - rozkládací pohovky - sedací soupravy, obyvací stěny - lůžkoviny - měřící deka AHORN - vestavné skříně.

Výroba, šití: - pracovní oděvy - domácí oděvy - košile, trenýrky, tepláky, mikiny, župany - lůžkoviny, povlečení - ubrusy, záclony, závěsy.

Navrhování módních společenských šatů na zakázku, svatebních šatů i pánských košil. Tvorba předmětů a kostýmů pro reklamní účely.

Výroba, prodej: -technické tkaniny -technický textil len*, bavlna, syntetika -autoplachty, auto plachty norné stěny -stany velkoprostorové party stany -zastřešení textilní -poštovní pytle -tkaniny povrstvené PVC*. - VÝROBNÍ ZÁVOD - - VEDENÍ JE V NĚMECKU, JEDNATEL - NĚMEC -

TEDY Výroba : - univerzální odlučovač hrubých nečistot, vysavač na popel, odlučovač popela - určeno pro vysávání hrubých nečistot (popel, zbytky dřevěného uhlí, hlína, písek, piliny …….) - ideální pro čištění kamen, krbů a grilů - lze připojit ke všem typům vysavačů - objem nádoby 15 litrů. Velkoobchod, maloobchod, ...

Výroba, prodej: - výrobky z technické Kůže - prošívané přikrývky - pracovní oděvy - bytový textil.

Prodej oblečení a doplňků - muže - ženy - děti.

Maloobchod, prodej: - textilní galanterie - pánské košile, kravaty - spodní prádlo - kapesníky, ponožky.