Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, distribuce, export-import, prodej: - pletené ošacení, móda, oblečení - svetry, halenky, kostýmky, šaty, sukně, kabáty - dámské, pánské svetry, vesty pletené.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hračky - kojenecké zboží - autosedačky - dětské a kojenecké oděvy. E-shop, internetový prodej.

Prodej: -dámské oděvy -dámská konfekce.

Prodej: - dámská konfekce do velikosti 60 - pánské kalhoty pro volný čas do velikosti 72 - bundy do velikosti 5 XL - pánská a dámská trička do velikosti 6 XL - noční košile Zhotovení oděvů na zakázku. Úpravy a opravy oděvů.

Svatební salón, půjčovna: -svatební šaty a doplňky -pánské obleky a doplňky -šaty pro družičky a družby -šaty do tanečních -konfirmační šaty -šaty ke svatému příjmání -šaty pro plesovou sezónu -společenské šaty. Služby, zajištění: -svatební oznámení -svatební kytice a voničky -ozdoby na auta -fotograf, video -kadeřník ...

Velkoobchod, outlet, velkosklad, e-shop, dodavatel: -oblečení -pánské, dámské, dětské, sportovní -bundy, mikiny, šaty, saka, tuniky, trička, kalhoty, rifle -sportovní obuv -opasky, šátky -bižuterie -spodní prádlo. Značky: -PUMA, Nike, Adidas, Fila, Kappa, Reebok, Customer Returns, Guess, Calvin Klein.

Prodáváme dámskou konfekci, kabáty, bundy, společenské šaty, kostýmy, kalhoty, trika, halenky, letní šaty a trenčkoty s možností úprav na míru. Šijeme pracovní oblečení do kanceláří - kancelářskou, office módu. Šijeme na zakázku luxusní pracovní oblečení do zdravotnických zařízení, restaurací, recepcí hotelů.

Prodej: - nábytek - bytový textil.

Export, import. Výroba a prodej kloboučnických výrobků a módníchdoplňků: - klobouky, čepice a oděvní doplňky. Výroba kloboučnických výrobků. Výroba ostatních oděvních doplňků z textilního materiálu (nárameníky, límečky, kravaty, ap.)

Společnost KARO LEATHER a.s. je rodinná firma, která vznikla zápisem do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze dne 9. prosince 1997 pod původním obchodním jménem KARO GROUP a.s.

Velkoobchod: - značkový outletový textil.

Módní dům Magic Helena. Ucelené kolekce dámských i pánských oděvů pro různé příležitosti odpovídají i těm nejnáročnějším požadavkům z řad manažerů, obchodních zástupců a jednotlivců, kterým Magic Helena vytváří kompletní image na míru, včetně poradenského servisu. Další aktivitou firmy je realizace malých módních přehlídek ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení - TRADETEX.

Firma provádí čalounění a opravy nábytku, šití závěsů a záclon.

Prodej: - kožená galanterie (kabelky, peněženky, aktovky, cestovní tašky).

Velkoobchod, maloobchod: - prodej klasické obuvi a bot STEEL. E-shop.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - univerzální bazénové a solární (bublinkové) plachty - autoplachty, kryty a sítě na lešení, stínicí sítě na ploty On-line prodej vybavení pro zahradu

Velkoobchod, prodej: - boty, obuv, textil.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - laminátové podlahy - PVC - dekorační látky - bytové dopňky.

Prodej: - kvalitní kožená dámská, pánská a dětská obuv - kabelky.

Sedlářství a čalounictví Práce, oprava, renovace: -čalouněný nábytek a interiéry -interiéry a sedačky do automobilů, traktorů atd. -stany, markýzy, plachty -renovace kočárů a bryček. Výroba, oprava, prodej: -čalouněný nábytek a interiéry -atypické matrace. Brašnářská a sedlářská výroba. Výroba: -žiněnky -doskočiště a jiné ...

Módní a trendy německá dámská značková móda - novinka na internetu: - vyniká svými velmi příjemnými a kvalitními materiály a skvělými cenami pro Vás - mezinárodní úspěšná módní značka - Madonna - e-shop. Nabízíme aktuální trendy za rozumné ceny: - topy / tuniky - halenky / košile - trička / trika - bolérka - mikiny - svetry ...

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

Výroba a prodej triček, polokošilí, mikin a čepic, reklamních, pracovních a sportovních oděvů