Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej, oprava: - autoplachty - shrnovací plachty - krycí plachty - plachtové stany - reklamní transparenty - garnýže.

Maloobchod, prodej: - záclony - bytový textil - ložní prádlo.

Oprava: -obuvi. -kožené galanterie. -kufry, kabelky.

BERÁNEK - kožichy, kožené výrobky Kožená móda: -kožená móda -kožené bundy -kožená galanterie -kožichy pravé, umělé -školní aktovky -tašky, kabelky -pánské a dámské kabáty LANTEA -zimní bundy -klobouky a čepice Mladá móda: -zimní bundy -Jeans EXE, TIME OUT -trika, mikiny -košile -svetry -šály, čepice, rukavice -spodní ...

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Výroba, prodej: -šněrovadla, -tkaničky k botám.

Prodej, maloobchod: -pánské a dámské módní oděvy.

Prodej, maloobchod: -oděvy -kožená galanterie.

Prodej, maloobchod: -sportovní oblečení -obuv

Služby: - činění kůží, kožešin - preparace lovecké zvěře

Maloobchod, prodej: -dětský a kojenecký textil, kojenecké zboží od 0-10 let. Kojenecké zboží: -dupačky, body, pyžama, komplety, zavinovačky. České, kvalitní, atestové dětské oblečení a móda: -boty, papuče, ponožky, punčocháče, kalhoty, tepláky (i soupravy), kabátky, halenky, košilky, svetry, mikiny, zimní bundy, kombinézy. Vaničky, ...

Ke 3.9.2012 proběhla fúze společnosti Ernst Glogar s.r.o. s firmou Haberkorn Ulmer s.r.o. Nástupcem je firma Haberkorn Ulmer s.r.o. - www.haberkorn.cz Prodej a servis: -Hydraulika a vzduchotechnika -hydraulické a průmyslové hadice -lisovací koncovky a objímky TIEFFE -šroubení, adaptery VOSS - výhradní zastoupení -filtry, hladinoměry ...

Prodej, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky -bezpečnostní obuv -rukavice -brýle -pracovní oděvy -pracovní oblečení.

Prodáváme kvalitní české ručně pletené výrobky. Výrobky jako jsou pletené čepice pro děti, dámské pletené čepice, dámské ručně pletené ponča. Bílé a barevné pončo ze 100% akrylu ve velikostech 34-44. Pánské pletené čepice.

Provozovna. Výroba, prodej: -oděvy. -pánské klasické oblečení. -konfekce.

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Prodej: - kojenecký textil - kojenecké oblečení - autosedačky - látkové pleny - postýlky a mtrace - vaničky. Komisní prodej, bazar: - kočárky - krmící stoličky - ohrádky - kola - trojkolky - odrážedla.

Velkoobchodní prodej: -zapalovače -deštníky

Společnost provozuje pět luxusních prodejen v centru Prahy s nabídkou značkových druhů obuvi.

Dodávky: - textilní rouna - produkty Vileda - kaučukové podlahové krytiny - fitlrační materiály pro filtraci vzduchu a tekutin.

Neváhejte a navštivte náš e-shop s oblečením pro všechny možné příležitosti. Naleznete zde sportovní oděvy i pohodlné kancelářské oblečení. V širokém sortimentu si zaručeně vybere každý návštěvník. Jsme navíc i výrobcem, takže není problém oblečení upravit na Vaše míry. Mimo běžných velikostí prodáváme také velikosti nadměrné.