Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej punčochového zboží a spodního prádla. Maloobchod, velkoobchod textilního zboží.

Návrh, montáž, výroba: - bytové dekorace. Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony, závěsy, potahy.

On - line prodej bytového textilu: - v nabídce cca 300 vzorů povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky, deky a přehozy, záclony aj. - nově do naší nabídky zařazujeme hračky, školní potřeby a potřeby pro děti.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - bytový textil.

Výhradní prodejci s ochrannou známkou na koženku Vinylpex. Koženka Vinylpex je vhodná pro: - výrobu čalounickou - výrobu galanterní - výrobu obuvnickou - čalounění interierů automobilů - čalounění letadel - čalounění interierových dveří apod. Struktura povrchu této koženky je dokonalou imitací povrchu kůže. Vyrábí se v přibližně ...

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky: -povlečení, ložní soupravy -ručníky -bytový textil -metrový textil.

Prodej, e-shop: - značkové oblečení ve velikosti M-XXXXL.

Maloobchod, prodej: - skatové oblečení, móda pro mladé Pobočka: Skate Shop Moravská Třebová Svitavská 21 tel.: +420 604 601 969 Provozovatel: SHATTER SK8 SNB SHOP ORLICE TOUR Jablonné nad Orlicí v.o.s. Mlýnská 543 Jablonné nad Orlicí 561 64

Přijďte si k nám vybrat s nepřeberného množství bytového textilu, doplňku, záclon a závěsů. Můžete nás navštívit osobně v Ostravě nebo využít náš e-shop. Produkty značky Eurofirany vylepší Vaše bydlení.

E-shop: - nadměrná a podměrná obuv.

EASYBOY.CZ Prodej, internetový a kamenný obchod s vlastním designem na triku - pro kluka i pro holku: -originální trika, mikiny a doplňky pod vlastní značkou Easyboy -outdoorové oblečení předního českého výrobce High Point. Dále nabízíme: -tvorba logotypů a firemní identity -grafický design pro všechny druhy tiskovin ...

Prádlo Gina MERINO je určené pro přímý kontakt s pokožkou a nahrazuje první a druhou vrstvu funkčního prádla. Použitý materiál se vyznačuje dvouvrstvou konstrukcí pleteniny, kde spodní vrstva je tvořena vláknem Thermolite a vrchní vrstva vlnou MERINO. Duté vlákno Thermolite je velmi lehké a u oděvu ještě zlepšuje jeho izolační schopnosti. Toto ...

Prodej bytového textilu a podlahových krytin.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - osobní ochranné pracovní oděvy - pracovní obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní doplňky - hygienické potřeby.

Firemní prodejna, prodej: -čalouněný nábytek -dvoulůžka -rozkládací dvoulůžka -jednolůžka -křesla -taburety -sedací soupravy -dětské postýlky -patrové postele -zdravotní matrace (vrstvená, pružinová) -rošty -potahové látky -lamelové rošty (pevné, polohovací). Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výběr z 250 druhů ...

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky. Šití: - oděvy.

Půjčovna svatebních a společenských šatů, pánských obleků, dětských šatů a doplňků. Kompletní svatební servis - prstýnky, oznámení, kytice. Svatby na klíč. Prodej: -svatební, společenské šaty a spodní prádlo.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej, vekloobchod: -Stavební textilie -geotextilie -netkané textilie -izolační fólie.

Nová moderní prodejna značkového dětského sortimentu. Na naší velké prodejní ploše naleznete vzorové pokojíčky, kočárky(např. Maclaren), autosedačky, odrážedla, dětský nábytek a mnoho dalšího pro Vaše nejmenší. Navštivte nás na našem webu nebo přímo na prodejně.