Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový prodej ekologických výrobků od českých výrobců pro celou rodinu.

Maloobchod, prodej: -oděvy. -textil.

Nabídka výrobků převážně české výroby: - pletené zboží - prádlo, punčochové výrobky - textilní galanterie - koberce, záclony, podlahové krytiny - ložní zboží. Velkoobchodní centrum: - prodej a sklady Maloobchodní síť prodejen: - východočeský kraj Maloobchod, velkoobchod. Matrace, rošty, postele, postýlky, chrániče matrací, ...

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Prodej, eshop: -nové i použité zboží -kočárky, kárky, golfky, autosedačky -kojenecké potřeby -postýlky -kojenecký textil. Příjem zboží do komisního prodeje.

Obchod prodávající luxusní povlečení, přehozy na postel, ručníky a osušky, plédy a další bytový textil. K dispozici je e-shop a vzorková prodejna na Praze 5.

Maloobchod, prodej: -dámská a pánská konfekce -dámské a pánské prádlo -pánské košile. Malosériová výroba: -dámská lehká konfekce.

Výroba a prodej: - tkaničky do obuvi: - ploché - kulaté - vzorované - jednobarevné - voskované - spirálové - délky 45-240 cm - adjustované s etiketou - prodejní boxy s tkaničkami - svíčkové knoty: - upravené - bez úpravy - šňůry: - padákové - žaluziové - řadicí - oděvní - speciální - ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej - veškeré nářadí a nástroje Pozáruční (autorizovaný) servis: - elektrické ruční nářadí - vrtačky i aku, elektrická kladiva, úhlové brusky, montážní šroubováky, hoblíky, kotoučové, pokosové, přímočaré pily, frézy, formátovací, pásové pily, hoblovky, protahovačky apod. - pneumatické ruční nářadí, ...

Maloobchod, prodej: -1100 druhů a vzorů koberců -koberce tuzemské i dovozové (import Belgie, Holandsko, Francie) -koberce bytové, kancelářské, zátěžové, kusové, běhouny -čistící zóny -čistící rohože ASTROTURF -umělá tráva -dětské tématické koberce (silnice, abeceda, zvířátka) -koupelové rohože SYMPATEX -linoleum -sportovní ...

Výroba, internetový prodej, e-shop: - dětské oblečení - potřeby pro miminka - dětské pokojové dekorace - autosedačky - kočárky.

Maloobchod textilní galanterie. Prodej: -šicí potřeby -pletací příze -zipy -knoflíky -ponožky -předtisky pro vyšívání -deštníky -dámské a pánské spodní prádlo.

Firmám nabízíme: -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pomůcky -svářecí materiály a techniku -technické plyny -brusné a řezné kotouče. Autodoprava.

Prodej: - záclony - garnýže - závěsy - bytový textil. Šití zdarma.

Svatební salon. Svatební šaty. Půjčování šatů a obleků. Společenské oděvy. Šaty pro družičky. Svatební doplňky.

Čalounictví: - čalounění nábytku - renovace čalounění v autoveteránech Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla, stropy do automobilů, autokoberce, autointeriery, tuning čalounění Šijeme autoplachty i plachty na vojenskou techniku.

ROMANOVA FASHION - PRAHA ATELIER HÁČKOVÁNÍ - háčkovaná inspirace, krása, móda, tvorba - háčkované čepice, doplňky, modely, oděvy, plavky, šaty, topy, výrobky, zboží - háčkování na míru - háčkujeme plavky hand made koupím plavky letní trendy luxusní plavky móda pro ženy módní atelier módní treny originální ...

Prodej, výroba: -záclony, závěsy -bytový textil -bytové doplňky -tapety -interiérové návrhy -realizace.

Výroba, prodej, opravy: -kožešinové, velurové a kožené oděvy. Výroba: -z materiálu zákazníků -na zakázku. Poradenská činnost v oboru: -kožešiny, kůže.

Hartman-Brašnářství Práce, výroba, prodej: - brašny, tašky, kabelky, opasky apod. - brašnářství, kožedělné výrobky.

Výroba, prodej: - dárková trička s potiskem pro děti i dospělé, výroba a prodej modních doplňků, bižuterie, šperků, tašek a dřevěných obrázků.

Prodej, e-shop: - dekorace - dětské povlečení, prostěradla, závěsy - postýlky - deky - závěsy, záclony - kapsáře, zavinovačky - dětské postýlky - deky, přikrývky.

Široký výběr textilní metráže pro nejrůznější příležitosti – do společnosti, na svatbu, do zaměstnání i pro volný čas. Prodej látek pro širokou veřejnost, výtvarníky, návrháře, dobové skupiny, tanečníky, divadla či firemní zákazníky. Zajímavá nabídka dekoračních a potahových látek od domácích a zahraničních výrobců.

V e-shopu najdete klasické spodní prádlo, bez něhož se neobejde žádná žena ani dívka – tj. podprsenky, kalhotky nebo tanga a dámské boxerky. Na léto určitě oceníte i široký výběr plavek, před zimou jsou zase velmi populární župany.