Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Modelové pletení, prodej: -šaty -sukně -svetry -halenky.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -pánské oděvy.

Firma ADFORS (dříve Vertex) vyrábí designové tapety s výjimečnými vlastnostmi. Sklovláknité tapety jsou vhodné do prostor obývané alergiky a astmatiky, proto se často využívají v nemocnicích. Vhodné jsou i vpřípadě, kdy je kladen velký důraz na design, proto jsou sklovláknité tapety velmi oblíbené u francouzských architektů, designérů i jejich ...

Prodej: -dámské kožené oděvy paleta, saka, bundy, vesty -pánské kožené oděvy parky, bundy, vesty -kožené aktovky, kabelky, peněženky -kožené rukavice.

Obuv-Forštová Hana Maloobchod, prodej: -obuv, boty.

Maloobchod, prodej: -obuv -pánské, dámské, dětské boty -ponožky, punčochové zboží.

Hank & Carl Šití dámských i pánských oděvů, výroba a prodej originálních oděvů, opravy všeho druhu

Práce: -krejčovské. Šití: -dámské, pánské oděvy.

Krejčovství. Šití na zakázku. Půjčování společenských šatů. Výroba pletených a háčkovaných materiálů. Ručně palič. krajka na zakázku.

Prodej: -koberce šíře 2;3;3, 66;4;5m -lino, PVC -zátěžové, kancelářské koberce -levná podlahová krytina -kusové koberce -zbytkové koberce (výrazné snížení cen) -koupelové předložky a rohožky -tapety a samolepící fólie -garnyže, konzoly -stropní kazety -dekorační látky, ubrusovina -záclony, šití záclon. Zprostředkování: ...

Výroba, šití: -kožené pánské a dámské vycházkové rukavice. Prodej: -sportovní textilní rukavice -dětské textilní rukavice.

Import, dovoz přímý: -pracovní rukavice Čína. Výroba: -ochranné pracovní oděvy -kalhoty -montérky -pláště -kombinézy. Velkoobchod i maloobchod: -kompletní sortiment ochranné pracovní oděvy, obuv a pomůcky. Doprava v ceně po celé ČR.

Prodej: - sportovní oděvy Alpine - sportovní potřeby - sportovní obuv.

Victoria´s secret: - spodní prádlo (podprsenky, kalhotky, korzety, noční košilky, pyžama, župany) - oblečení (trička, tílka, nátělníky) - doplňky (kabelky, šály, čepice, pantofle).

Velkoobchodní prodej ponožek a punčochového zboží.

Kompletní vybavení pro hotely: -vybavení hotelů, vše pro hotely -textil ložní, froté, župany -závěsy, záclony, přehozy -polštáře, přikrývky -matrace, rošty -zámkové systémy -televizory, minibary, trezory -žehliče kalhot -ramínka a kartáče -hotelové mapy -jídelní a nápojové lístky -kufrboxy a další.

Výroba, prodej: -podkolenka -potítka reklamní -reklamní, dárkové, upomínkové předměty -ponožky: -pánské, dámské, dětské -klasické, froté, elastické -profesionální -funkční -české ponožky -sportovní: -tenisové, squashové, fotbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, běžecké, turistické, golfové, ...

Práce: -umělecké kovářství: -exteriéry: -brány, mříže, ploty, zábradlí, kování, schodiště -interiérové doplňky: -krby, lustry, nábytek, dělící mříže. -repliky historických chladných zbraní. Sídlo firmy: -Uherské Hradiště 68605, Trnková 429.

Isabel Prodej: - spodní prádlo - plavky - textil

Altima - Nažehlovací - Vyšívané nažehlovací obrázky, aplikace, čísla, písmenka a etikety - Ručně tkané koberce - Textilní kabely