Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Krejčovství. Zakázková výroba, šití: -pánské, dámské oděvy, textil, konfekce, oblečení.

Interiérové centrum SOHO. Prodej: -matrace -postele.

Naše společnost je výhradním distributorem značek SplashAbout, EarBandIt a RKS pro ČR, SR a Maďarsko. Jsme specializovaný velko i malo obchod s dětskými plaveckými potřebami a oblečením. V našem sortimentu nabízíme plavací vesty, kojenecké a dětské plavky, neoprény, boty do vody, plavecké i sluneční brýle, neoprénové čelenky a plovoucí špunty na ...

Maloobchod, prodej: - koberce, - PVC, - běhouny, - sportovní povrchy, syntetická tráva, - čistící zóny, rohože, - kusové koberce, obdélník, kruh, ovál, - garnýže, rolety, doplňky, - koupelnové předložky a rohože, - ukončovací lišty, kobercové pásky.

Šití, výroba: -pracovní oděvy (luxusnější, vyšší kvality) -kožené výrobky -speciální kožené oděvy, kombinézy -šití pracovních rukavic, ochranných rukavic pro náročné provozy

Výroba: -dámské a pánské flaušové kabáty, zimníky, paleta. Dovoz: -metrový textil z Itálie, flauše, vlnařské výrobky. Dodavatelská společnost pro velkoobchod, velkoodběratele.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Česká společnost VIOLA vznikla v roce 1990. Od roku 1993 vyrábí veškeré zboží pod vlastní ochrannou značkou, která byla postupně rozšířena pro většinu států Evropy a Severní Ameriky. Od počátku roku 2005 začala na českém trhu působit další divize zabývající se replikami starožitného nábytku.

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní obuv - pracovní rukavice. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - osobní ochranné pracovní pomůcky - pracovní drogerie.

Prodej: - dámské a pánské spodní prádlo.

Maloobchod, prodej: -bytový textil.

MN Nábytek Náchod nabízí sedací soupravy, komody, kuchyňské linky, postele, židle, jídelní stoly, pohovky, matrace, TV stolky, PC stolky, obývací stěny a další.

Velkoobchodní prodej ložního prádla z bavlny.

Dům kočárků hraček a autosedaček. Kočárky Hračky Autosedačky Postýlky - eshop, maloobchod, velkoobchod, servis, bazar - vzorková prodejna s širokou nabídkou kočárků od českých i zahraničních výrobců - postýlky - dětský textil - autosedačky - hračky - náhradní dílý na kočárky - bazar kočárků - monitor dechu - retro kočárky ...

Koželužna, úprava usní. Výroba, prodej: rukavičkářské usně: -kozlečina, kozina, jehnětina, teletina -rukavičkářský zámiš oděvní usně: -teletina v provedení napa -teletina s korigovaným lícem -hovězinová štípenka -jehnětina -kozina

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -s dětskou obuví -dětské oděvy TIMBUKTOO -ponožky, punčocháče -deštníky, pláštěnky i do kočárků -batohy LOAP -kojenecké body PRINCE OLIVER -fusaky, babyvaky -nánožníky. Sídlo: -Napajedla, Nábřeží 1347.

Výroba: -úpletové výrobky, (oděvy) -domácí obleky -kalhotky -košilky, kombiné PAD -noční košile bavlna -noční košile PAD, polyester -pyžama, župany -domácí a sportovní kalhoty -funkční prádlo -termoprádlo -oděvy pro volný čas.

Výroba: - lněných, pololněných a bavlněných tkanin, upravených tradičním způsobem dle přání zákazníků, jako je praní, bělení, barvení.