Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Železářství. Maloobchod, prodej: -železářské, topenářské, domácí potřeby -vodoinstalační, topenářský materiál -gumové, gumárenské výrobky -autobaterie, autodíly, náhradní díly, ND -zahrádkářské potřeby -zahradní technika (sekačky, aj.) -pracovní oblečení, ochranné pomůcky.

Spodní prádlo: -dámské, pánské a dětské -punčochové zboží -plavky -pyžama, župany.

E-shop: - metrový textil - textilní galanterie za velkoobchodní ceny.

Nabízíme širokou nabídku bytového textilu, jako jsou záclony, závěsy i panely na okna. V nabídce máme záclony bílé, balkónové komplety, barevné záclony, moderní záclony, dětské záclony a mnoho dalšího.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Věnujeme se komplexní obchodní činnosti především v těchto oborech: - textilní galanterie v celé její šíři (krajky, knoflíky, kovová galanterie, nitě, zipy, stuhy, nůžky, prýmky) - výtvarné potřeby (bižuterní komponenty, korálky, hot fix kamínky, smaltování, pletení košíků) - bytový textil - módní a oděvní doplňky ...

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Krejčovské práce - kostýmy - kabáty - společenské šaty - svatební šaty - dámské krejčovství - pánské krejčovství.

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.

Kožená móda na míru: -bundy, saka, kabáty, vesty, kalhoty, sukně, šaty, topy -opravy kožených oděvů.

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Stoletá tradice rukodělné výroby a dokonalého řemesla. Ruční potisk hedvábí. Výroba: - šátky - kravaty - kapesníčky - šálky - motiv na přání zákazníka. Originální a hodnotný dárek s vyjímečností ruční práce pro vašeho obchodního partnera. Vlastníme licenci na motivy Alfonse Muchy.

Prodej, maloobchod: -kožená galanterie

Výroba, šití: -konfekce, oděvy.

Prodej, pokládání, vyměření, poradenství, dodání: -koberce, běhouny, linolea PVC* -zhotovení koberce na zakázku -obšívání koberců a běhounů -záclony, dekorační látky-ušití na míru -prošívané přikrývky, matrace, tapety -dřevěné podlahy-nelepený spoj CLICK SYSTEM. Další služby: -prodej na Multiservis -infolinka 800131112.

Zabýváme se dovozem a distribucí originálních produktů luxusní značky Victoria´s Secret. Podprsenky Victoria´s Secret, kalhotky Victoria´s Secret, plavky Victoria´s Secret, šaty a topy Victoria´s Secret a další značky Moda International. Spodní prádlo.

Služby: - aranžování (výlohy, výstavy, interiéry) - šití bytového textilu.

Maloobchod, prodej: -textil.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.