Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kusový textil, oděvy, riflové zboží -hračky -drogerie -dárkové zboží -elektronika. Prodejna Primabazárek: -Uherský Brod, Komenského 182.

Dovoz, prodej: -potahové látky -useň -půjčovna dekorací.

Módní salón, šití na zakázku. Výroba, maloobchod, prodej: -pánské oděvy, móda -rifle -kalhoty všeho druhu. Pánské zakázkové krejčovství.

Prodej kojeneckého a dětského zboží či hraček. Nabídka kočárků, autosedaček, postýlek, židliček, povlečení, fusaků a zavinovaček.

Prodej, odborné poradenství: -Spodní Prádlo, Plavky -body -noční prádlo -korzety.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Podlahové krytiny prodej, pokládka prodejny - vestavěné skříně - bytový textil - dveře, zárubně

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

Maloobchod, prodej. - sportovní potřeby - batohy - čepice - dresy - oblečení - obuv HB SPORT Sladkovského 484 tel.: 739 455 023 Specializovaný prodej běžecké obuvi

H & A Textil-oděvy Prodej: -oděvy a textil.

Velkoobchod, dodávka: - ochranné a bezpečnostní pomůcky - pracovní pomůcky - čistící a hygienické potřeby.

ZITA STUDIO Velkoobchod, maloobchod: -bytový a dekorační textil -bytové doplňky.

Prodej: -podlahové krytiny -koberce -žaluzie -garnýže -laminátové podlahy -lišty -stropní desky -barvy vnější -venkovní lepidla -záclony. Služby: -pokládka koberců -obšívání koberců.

Výroba: - potahové látky Velkoochod, maloobchod, prodej: - nábytkové mikroplyše - imitace kůže - nábytkové mikrofáze - gobelínové žakarské tkaniny - potisknuté bavlněné tkaniny.

Výroba: lůžka, postele, pohovky, válendy, rozkládací pohovky, matrace, kompletní sortiment i zakázková výroba Provoz: -Těchlovice 111 50322 Libčany -tel: 495454160 -mob: 603444732

Výroba, prodej: - tkaniny na slunečníky - podkladové tkaniny - tkaniny na batohy a brašny - filtrační tkaniny pro filtraci kapalin a vzdušnin. Sídlo: Skořenice 8

Výroba: - popruhy brašnářské čalounické - gumotextilní popruhy - brašnářské popruhy - vodítkové popruhy - opaskové popruhy - pevnostní popruhy - speciální popruhy - upínací pásy.

Kožešnictví. Prodej hotových kožených a kožešinových bund, palet, kabátů, doplňků a značkové mody např.Moschino atd. Šití kožených a kožešinových oděvů nebo doplňků na zakázku z našeho katalogu nebo podle Vašeho návrhu. Vybírat můžete ze široké škály barev a materiálů, jako jsou kozinka, skopovice, hovězina, a to v různých úpravách, například ...

Výroba oděvů: -textilní -kožené.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy.

Výroba, prodej, e-shop: -pánské nadměrné oděvy -dětské oblečení. velline - sklad Svitavy - ulice Bezručova 4

Prodej: - drogerie - ochranné pomůcky.