Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Provoz internetového obchodu, nabídka jednorázových plen, čistících ubrousků a dalších praktických potřeb.

Výroba, prodej: - oděvy. Šití na zakázku: - dámské, pánské, oděvy. Provozovna: - Horní ulice - Obchodní dům Kyčera.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - svařovací techniky / tuzemské i zahraniční - svařovacích materiálů - externí opravy a revize svařovací techniky po celé ČR - dílenské opravy včetně SO, GO - náhradní díly, příslušenství - autogenní technika - renovace hořáků CO2 výrobce Binzel a Kurt Haufe, Trafimet - předvedení strojů a zaškolení ...

Výroba, prodej: - pracovní rukavice z pružné pleteniny, bavlny, bez nápletu či s nápletem.

Šicí dílna: Výroba, šití oděvů a oděvních doplňků: -svrchního ošacení -pracovní oděvy: -pro zdravotníky: -pláště, roušky, čepice -ošacení pro sport a volný čas -spodní prádlo -pracovní zástěry, pyžama, noční košile Volné výrobní kapacity dle objednávky zázazníka.

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

GIRLANDA – dekoratérské studio Výroba, úpravy, opravy, prodej -bytový textil, zboží pro bytovou dekoraci -stolní konfekční textilní zboží -textilní galanterie římské, vídeňské, londýnské záclony a rolety Další služby -poradenské služby -aranžerské a návrhářské služby.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: -sportovní batohy -špičkový materiál-cordura, spony ITW NEXUS, -batohy a ruksaky pro outdoor turistiku, horolezectví, cyklistiku, lyžování -horolezecká a sportovní výstroj.

Maloobchod, prodej: -galanterní zboží -pletací příze -šicí potřeby -ponožky -knoflíky -zdrhovadla.

Nabízíme cenově dostupné: - záclony - závěsy - dekorativní látky - ubrusy kusové i metráž - přehozy - deky.

Internetový prodej dámské obuvi.

Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Svatební šaty na míru Zakázkové šití, prodej, pujčovná. Dámské šaty: - svatební - společenské - taneční - koktejlové - divadelní kostýmy.

Značková luxusní móda: -oděvy -kabelky -doplňky.

Nabídka vybavení pro armádu, policii a airsoft různých značek.

Výroba, prodej a opravy bezpečnostních kufrů s dálkovým ovládáním, sirénou a vysokým napětím.

Výroba, prodej: - dětská obuv.

Maloobchod, prodej: - kojenecké oblečení a potřeby

Prodej, maloobchod: - plavky - sportovní oblečení - spodní prádlo Litomyšl-Město - Na Lánech Tel.:461 611 383 Litomyšl-Město - Smetanovo náměstí Tel.:461 614 536

Výroba a prodej: - nažehlovací záplaty - nažehlovacích aplikace - vyšívaných obrázky, číslaa písmena v ČR

Velkoobchod: - textil pro hotely, nemocnice, lázně, sociální ústavy - ložní prádlo - koupelnové doplňky.

Velkoobchod a maloobchod: -konfekce -pánská -dámská -dětská. Provozovny: -Karlovy Vary, T.G.Masaryka 11 353225118 -Mariánské Lázně, Hlavní 146 354623013 -Cheb, třída Svobody 2 354422096.

Maloobchod a oprava: - kožené výrobky.

Společnost 2 BD s.r.o. byla založena pro prodej stříkací techniky českého výrobce EST+ a.s., kompresorů, vzduchového nářadí, ochranných pomůcek a dalšího vybavení lakoven. Na všechny námi dodávané výrobky zabezpečujeme samozřejmě i servis. Individuálním přístupem ke každému zákazníkovi se snažíme plně zajistit všechny jeho požadavky. S ...