Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: - velkoobjemové vaky - tekutejnery - kontejnerové vložky - lodní a průmyslová lana - papírenská zaváděcí lana - ohradníková lana - statická lana - horolezecká lana - reep šňůry - jachtařská lana - vázací prostředky - vlákna a šicí nitě - šňůry a lana pro vodní sporty - bezpečnostní postroje pro práci ve ...

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Výroba kvalitního profesního zdravotnického oblečení v moderním a nadčasovém designu. Naše firma dodává oděvy do soukromých klinik a ordinací, nemocnic, poliklinik, lékáren, laboratoří a kosmetických salónu z pevných a lehce elastických látek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - brusivo - stavební chemie, lepidla - fólie, obalový materiál - elektrické a ruční nářadí - ochranné pomůcky - pletiva.

Oprava, čistírna : -obuv - brašnářské výrobky. Prodej: pánské, dámské, dětské domácí obuvi s certifikátem ŽIRAFA. - zdravotní ortopedická antistatická obuv - zimní obuv( zn. Woolmark) - punčochové zboží.

Color Special Prodej: - barvy, laky - malířské potřeby - pracovní oděvy, obuv - tmely. Míchání barev.

Velkoobchod, maloobchod: -ponožky -punčochové zboží -spodní prádlo.

Výroba: -čalouněný nábytek -matrace -dětské matrace.

Prodej: - kojenecké a dětské zboží - kočárky - postýlky - hračky - těhotenská móda.

Prodej, maloobchod: - on-line prodej obuvi a kožené galanterie - e-shop kultovních značek: Crocs (oblíbené a pohodlné boty) LeSportsac (praktické bylonové kabelky) Happy Socks (stylové ponožky) Bobble (revoluční filtrační lahev). Široká nabídka modelů a barev od oficiálního distributora.

Maloobchod: - prodej zdravotní obuvi, punčoch a ponožek.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Maloobchod, prodej: - hasící technika - požární vybavení - pracovní oděvy, boty, přilby. Revize: - lana - hasící technika.

Aktivní zušlechťování textilií. Použitý textil (second hand): -maloobchod -velkoobchod. Výkup textilu-ceny dle kvality. Prodej čistících textilií.

Maloobchod, prodej: -dámská konfekce, prádlo -pánská konfekce, prádlo -dětská konfekce, prádlo -bytový textil: -deky, termodeky -antialergické přikrývky -ručníky, osušky -povlečení, prostěradla -oděvy: -značková konfekce firem OTAVAN, JITEX Písek, ŠOHAJ Strážnice -kabáty -pánské obleky -saka pánské a dámské ...

Velkoobchod, prodej: - kožená galanterie, - malosériová i zakázková výroba kožených aktovek a kabelek.

Zakázkové brašnářství. Vyrábíme rybářská pouzdra, tašky na vzorky, cyklistické brašny, batohy, cestovní tašky, průmyslová pouzdra a pouzdra na fotoaparáty. Výroba na zakázku.

Malaobchod, e-shop: - těhotenská móda - dětské oblečení.

Prodej, maloobchod: -válendy -pohovky -křesla -manželské postele -palandy -variabilní sedací soupravy -matrace.

Prodej: - jeans - značkové zboží - modní doplňky.

Dovoz a vývoz obuvi: - dámská a pánská vycházková obuv pro zdravé a pohodlné obouvání - letní, celoroční, zimní - dámské a pánské nadměrné velikosti.

Výroba: -technická síta PAD*, PES*, POP*, POE* pro: -potravinářský průmysl -mlýny -zdravotnický průmysl -filtrace všeho druhu -sítotisk -tkaniny pro sport a volný čas -padákové tkaniny -paraglidingové tkaniny -batohoviny z PAD* a PES* -tkaniny na spací pytle -speciální tkaniny z chemických vláken -osnovní pleteniny -pro ...

GALERIE PRODEJNÍ VÝSTAVY Prodej originálů: -obrazy, grafika, plastiky, tapiserie, šperky, keramika, sklo užitkové, skleněné plastiky, objekty ze skla, fotografie Dárkové a dekorační předměty: -keramické, skleněné, porcelánové -vitráže, dřevěné hračky, loutky Šperky s polodrahokamy: -stříbrné, v matném tombaku, ...