Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -textil -oděvy

Maloobchod, e-shop: - pomůcky pro výškové práce, arboristiku - prodej pracovních a ochranných oděvů - vybavení pro lanové parky - stromolezecké chyty - geocatching pomůcky. Školení, kurzy: - AirSpade - výškové práce - arboristika. Služby: - revize BOZP - revize OOPP.

Výroba: - těžká konfekce - pláště, kostýmy, kalhoty, sukně, bundy. Krejčovství.

Maloobchod, prodej: -obuv AZALÉIA.

Kožešnictví, prodej: - kožešinové oděvy

Obchod, prodej: -sportovní oblečení, zimní bundy, mikyny, větrovky -sportovní obuv -doplňky.

Velkoobchod, prodej: -dámské, pánské spodní prádlo -plavky -sportovní prádlo značek Lormar, Bellissima, Gios.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - hospodářské potřeby - ruční hospodářské nářadí - čistící prostředky - svářecí, svařovací materiál - brusné a řezací kotouče.

Dům textilu. Maloobchod, prodej: -oděvní metráž -textilní galanterie.

Výroba, prodej, opravy: -oděvy -pracovní oděvy -oděvní doplňky.

Velkoobchod: - textilní galanterie.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Maloobchod, prodej: - obuv - ponožky, punčochy.

Prodej, maloobchod: -kostýmy -bundy, mikiny, svetry, roláky, roláky -spodní prádlo, punčochové zboží -sportovní zboží.

Přádelna a skárna. Výroba: -příze bavlněné (100% bavlna): -česané, mykané -jednoduché, skané -vypřádané klasickým způsobem -rozsah jemnosti od 14, 5 TEX* do 70 TEX* -pro použití v tkalcovnách, pletárnách, níťárnách (určeno pro tkaní, pletení úpletů, ponožek apod.). Společnost pokračuje ve více než 140-ti leté ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod: - spodní prádlo dětské, dámské, pánské - noční prádlo dětské, dámské, pánské - halenky, trička, mikiny, svetry - punčochové zboží - košile - rifle, riflové capri, sukně, saka a bundy - letní šaty - společenské šaty a halenky - čepice, šály, rukavice.

Prodej, maloobchod: -obuv -ponožkové a punčochové zboží -batohy, penály -peněženky.

Prodej: -nástroje a nářadí pro strojní obrábění -vrtáky HSS, vrtáky do nerezu HSSCo -závitníky, závitová očka -soustružnické nože SK, RO -frézy -upínací nářadí -měřidla -pilové listy, kotouče, pásy -elektrické ruční nářadí -technické plasty -tyče, trubky, desky -třískové obrábění technických plastů -pásové pily ...

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Prodej, maloobchod, výroba: - pracovní oděvy - osobní ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Prodej: -obuv -kožená galanterie.

Opravna obuvi u ševce prťavce Opravy obuvi, výroba klíčů, brašnářské opravy, opreavy oděvů, prodej zámků a příbuzného sortimentu.